کیک هلندی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که با طعم عالی خود میتواند هر میزبانی را تحت تأثیر قرار دهد. در اینجا طرز تهیه این کیک را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید در منزل برای عزیزانتان یک کیک هلندی بینظیر درست کنید.
طرز تهیه کیک هلندی
- شکر را در ظرف گودی ریخته و وانیل را می افزاییم و مخلوط میکنیم. میتوان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد که طعم فوقالعادهای به کیک میدهد.
- تخممرغها را یکی یکی میافزاییم و هر یک را آنقدر هم میزنیم تا روی آن حباب ایجاد شود.
- روغن و ماست را میافزاییم و تا حدی که مواد یکنواخت شود هم میزنیم.
- آرد را سه بار الک کرده و بیکینگ پودر و جوش شیرین را به آن میافزاییم و مخلوط میکنیم.
- آرد را به بقیه مواد اضافه کرده و فقط در حدی که مخلوط شود هم میزنیم.
مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم. زمان پخت بستگی به فر دارد، ولی به طور متوسط بین 30 تا 45 دقیقه است.
- فر را 15 تا 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.
- با خلال دندان تست کنید که اگر ذرات کیک به آن نچسبید، کیک آماده است.
- اگر میخواهید روی کیک طلایی شود، 2-3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.
- میتوانید به خمیر این کیک هلندی پودر کاکائو یا نسکافه، کشمش، گردو و … بیفزایید.
ارسال دیدگاه