کیک هلندی

پنج‌شنبه 8 اردیبهشت 1401 آشپزی
کیک هلندی

کیک هلندی

طرز تهیه کیک هلندی را برایتان قرار داده ایم. شما می توانید با مطالعه این رسپی یک کیک هلندی بی نظیر را در منزل برای عزیزانتان طبخ نمایید.

کیک هلندی

کیک هلندی

 

طرز تهیه کیک هلندی

1- شکر را در ظرف گودی ریخته و وانیل را می افزاییم و مخلوط می کنیم. (می توان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به کیک می دهد)

2- تخم مرغ ها را یکی یکی می افزاییم، و هر یک آنقدر هم میزنیم( با چنگال یا همزن) تا روی آن حباب ایجاد شود و سپس تخم مرغ بعدی را می افزاییم.

3- روغن و ماست را می افزاییم و در حدی که مواد یکنواخت شود هم میزنیم.

4- آرد را سه بار الک می کنیم و بیکینگ پودر و جوش شیرین را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.

5- آرد را (که با و بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط شده) کم کم به بقیه مواد می افزاییم و فقط در حدی که مخلوط شود هم میزنیم.

کیک هلندی

کیک هلندی

 

6- مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. مدت پخت بستگی به فر دارد. ولی به طور متوسط بین 30 تا 45 دقیقه زمان برای پخت لازم است.

1. حتما فر را از 15 تا 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.

2. با یک خلال دندان یا چنگال در کیک فرو می کنیم، اگر ذرات کیک به آن نچسبید کیک آماده است.

3. اگر می خواهید روی کیک طلایی شود 2-3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

4. میتوانید به خمیر این کیک پودر کاکائو یا نسکافه، کشمش، گردو و … بیفزایید.

 

علت گود شدن وسط کیک

علت گود شدن وسط کیک

طرز پخت چیکن کانلونی

پخت چیکن کانلونی غذای ایتالیایی / کانلونی سینه مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا