نحوه پخت لازانیا در فر

شنبه 10 آذر 1397 آشپزی
دستور پخت لازانیا در فر

 

مواد لازم برای تهیه لازانیا در فر

به منظور تهیه این غذا برای دو الی سه نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز است.

مواد لازم
لازانیا500 گرم
گوشت چرخ کرده300 الی 400 گرم
قارچ150 الی 200 گرم
فلفل دلمه اییک عدد
سس بشاملیک الی یک و نیم لیوان
پیازیک عدد
پنیر پیتزا400 الی 500 گرم
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و آویشنبه میزان لازم

 

چند نکته:

  • دو نوع لازانیا در بازار موجود است، اگر از نوع نیمه آماده استفاده کنید نیازی به جوشاندن ندارد و فقط باید سه دقیقه در آب خیس شود. اگر از لازانیای معمولی استفاده می‌کنید، شیوه آماده کردن آن روی بسته بندی درج شده است.
  • در صورت تمایل از چند رنگ فلفل دلمه‌ای استفاده کنید تا زیبایی بیشتری در غذا داشته باشد.

 

طرز تهیه لازانیا در فر

 

طرز تهیه لازانیا در فر

  1. پیاز را رنده یا ریز خرد کنید و به گوشت بیفزایید.
  2. آنگاه یک لیوان آب به گوشت اضافه کنید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید.
  3. مقداری فلفل نیز به گوشت اضافه کنید.
  4. صبر نمایید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا تبخیر شود.
  5. قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرد و بدون روغن روی حرارت قرار دهید تا آب آن‌ها گرفته شود.
  6. زمانی که گوشت پخت و آب آن کاملا تبخیر شد، قارچ را به آن اضافه کنید و همراه با مقداری روغن تفت دهید تا قارچ‌ها سرخ شوند.
  7. ادویه‌ها را به گوشت و قارچ اضافه کنید.
  8. رب گوجه فرنگی را سرخ کنید تا کاملا باز شود و سپس به گوشت اضافه کنید.
  9. فلفل دلمه ای‌ها را نیز به گوشت اضافه کرده و سپس مایه را از روی حرارت بردارید.
  10. کف یک ظرف مناسب برای قرار گرفتن در فر را چرب کنید.
  11. مقداری سس سفید کف ظرف بریزید و یک ردیف لازانیا روی آن قرار دهید.
  12. سپس مقداری از مایه گوشتی را روی لازانیا بریزید.
  13. اندکی سس سفید روی مایه گوشتی اضافه کنید و آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  14. سپس یک لایه لازانیا بچینید و مجددا روی آن مایه گوشتی اضافه کنید.
  15. دوباره مقداری سس سفید اضافه کرده و پنیرپیتزا بریزید.
  16. سومین لایه لازانیا را نیز بچینید و روی آن را با مایه گوشتی بپوشانید.
  17. سپس سطح مایه گوشتی را با پنیر پوشش دهید، به طوریکه تمام قسمت‌های لازانیا با پنیر پوشش داده شود.
  18. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و لازانیا را به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا لازانیا‌ها بپزند.
  19. پس از این مدت اگر تمایل دارید که پنیر روی لازانیا طلایی شود، می‌توانید فر را خاموش کرده و به مدت پنج الی ۱۰ دقیقه شعله بالایی آن را روشن کنید.

لازانیا آماده است، با سس کچاپ خانگی و سس سفید سطح آن را تزیین کرده و سرو کنید.

 

 

چند نکته:

  • در صورت تمایل می‌توانید رب گوجه فرنگی را از دستور طبخ لازانیا در فر حذف کنید، اما استفاده از آن باعث خوش رنگ‌تر شدن غذا می‌شود.
  • اگر طعم تندی را دوست دارید، از فلفل قرمز در تهیه مایه گوشتی لازانیا استفاده کنید. در غیر اینصورت فلفل سیاه به گوشت اضافه نماید.
  • اضافه کردن یک لایه سس سفید در کف قالب قبل از چیدن لازانیا باعث می‌شود، نخستین لایه خشک نگردد.
  • در صورت تمایل می‌توانید کنسرو سبزیجات نیز به مایه گوشتی اضافه کنید.

 

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید

به منظور تهیه لازانیا در فر به سس سفید نیاز دارید، تا غذا در زمان طبخ خشک نشود. برای تهیه این سس به ۲۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه ذکر می‌شود، نیاز دارید.
مواد لازم
شیر2 لیوان
کره50 گرم
آرد2 قاشق غذاخوری
شیوه طبخ:
  1. آرد را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آن از بین برود. توجه داشته باشید که باید دائما آن را بهم بزنید.
  2. سپس کره را ذوب کنید و به آرد بیفزایید.
  3. آرد و کره را با یکدیگر مخلوط کنید و به تدریج شیر را به آن اضافه نمایید. اگر شیر را به یکباره بیفزایید، آرد گلوله گلوله خواهد شد.
  4. سس را دائما بهم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود.
  5. زمانی که سس سفید به غلظت رسید، آماده است و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.

 

طرز تهیه سس سفید
منبع:ستاره
دستور پخت  پیتزا ماکارونی

دستور پخت  پیتزا ماکارونی

7 افسانه اشتباه درباره ماکارونی

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده با طعمی بی نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا