معمولا کیک مرغ به عنوان یک پیش غذای سرد سرو میشود، اما طرز تهیه کیک مرغ در فر به گونهای است که میتوانید آن را به عنوان غذای گرم و اصلی نیز استفاده کنید.
مواد اولیه برای تهیه کیک مرغ در فر
به منظور تهیه این غذا برای سه نفر، به حدود دو ساعت زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر مشاهده میکنید، نیاز دارید.
مواد غذایی | |
سینه مرغ | 1 عدد |
نان تست | 1 بسته |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد بزرگ |
کره | 30 گرم |
آرد سفید | سه چهارم پیمانه |
شیر | 2 پیمانه |
پنیرپیتزا | 150 گرم |
پودر آویشن | 2 قاشق چایخوری |
روغن مایع، نمک و فلفل | به میزان لازم |
چند نکته:
- ۳۰ گرم کره معادل یک قاشق سوپخوری کره است.
- آرد را پیش از استفاده حتما الک کنید.
طرز تهیه کیک مرغ در فر
- مرغ را کاملا بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس به قطعات کوچک خرد کنید. توجه داشته باشید که تکههای مرغ باید ریز باشد تا لایه میانی کیک مرغ زیباتر شود.
- پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
- پیش از آنکه پیازها طلایی شوند، مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
- فلفل دلمهای را خرد کرده و زمانی که مرغها کاملا سرخ شدند، به مرغ اضافه نمایید.
- در انتها آویش، فلفل و کمی نمک را نیز به مواد اضافه کنید.
- اکنونن باید سس سفید یا همان سس بشامل را تهیه کنید. برای اینکار ابتدا کره را در یک ماهیتابه ذوب کرده و سپس آرد الک شده را به آن بیفزایید. زمانی که بوی خامی آرد از بین رفت، شیر را به آن اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا به غلظت برسد. در انتها اندکی پودر فلفل سیاه به سس سفید اضافه کنید.
- اکنون لبههای نان تست که کمی سفتتر از مابقی نان هستند را برش بزنید.
- کف یک قالب فر را چرب کنید و یک لایه سس سفید بریزید و روی آن یک ردیف نان تست بچینید.
- سپس مرغی را که آماده کرده بودید را روی مرغ ها قرار دهید.
- اندکی پنیر پیتزا اضافه کنید.
- مجددا یک لایه نان تست بچینید و مابقی پنیر پیتزا را نیز روی مواد بریزید.
- سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ آن را گرم کردهاید، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
- قالب را از فر خارج کنید و پس از سرد شدن کیک مرغ را از قالب خارج کرده و سرو کنید.
طرز تهیه کیک مرغ در فر به همین سادگی است.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه