کیک های گلدار

سه‌شنبه 25 مهر 1402 آشپزی
کیک های گلدار

کیک های عروسی معمولاً با گل های طبیعی یا گل های خوراکی تزئین می شوند. گل های طبیعی زیبا و جذاب هستند، اما نگهداری از آنها دشوار است و ممکن است در طول مراسم عروسی خراب شوند. گل های خوراکی نیز گزینه مناسبی هستند و می توان آنها را با طعم های مختلف تهیه کرد.

فوندان جایگزین خامه تزئینی

در گذشته، برای تزئین کیک های عروسی از خامه استفاده می شد. اما امروزه، فوندان جایگزین خامه تزئینی شده است. فوندان ماده ای خوراکی است که از پودر قند، آب، نشاسته ذرت، و روغن ساخته می شود. فوندان دارای انعطاف پذیری بالایی است و می توان از آن برای ساخت گل های تزئینی با جزئیات دقیق استفاده کرد.

فوندان به معنای “ذوب شدن”

فوندان یک کلمه فرانسوی است که به معنای “ذوب شدن” است. این نام به دلیل خاصیت نرم و انعطاف پذیری فوندان انتخاب شده است. فوندان را می توان با استفاده از قالب های مختلف به شکل های مختلف درآورد.

مواد لازم تهیه گل کیک

فوندان کلاسیک به نحوه زیر تهیه می شود:

  • 1 قاشق غذاخوری ژلاتین بدون طعم
  • ربع فنجان آب سرد
  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • نیم فنجان شیره ذرت رقیق
  • 1 قاشق غذاخوری گلیسیرین
  • 900 گرم شکر شیرینی پزی
  • نیم قاشق چایخوری کره نباتی سفید شیرینی پزی

1. ژلاتین را در کاسه کوچکی که آب سرد را در آن ریخته اید بپاشید و بگذارید 2 دقیقه بماند تا نرم شود. کاسه را در مایکروویو بگذارید تا 30 ثانیه بماند و ژلاتین حل شود.
2. عصاره بادام، شیره ذرت و گلیسیرین را اضافه کنید. این مواد را به مخلوط ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. اگر مخلوط شما یکنواخت نشد، حدود 15 تا 20 ثانیه دیگر آن را در مایکروویو بگذارید و دوباره هم بزنید.
3. شکر را اضافه کنید. حدود 500 گرم از شکر را در کاسه ای الک کنید. وسط آن سوراخی درست کنید و مخلوط مایع را داخل این سوراخ بریزید. با قاشق چوبی هم بزندی تا این مخلوط چسبناک شود.
4. بقیه شکر را روی سطح تمیزی الک کنید. باقیمانده شکر را می توانید به مخلوط فوندان بیفزائید.

5. حالا زمان آن رسیده که فوندان را ورز دهید. فوندان را روی سطحی که شکر پاشیده اید بگذارید و ورز دهید تا اینکه تبدیل به توده ای یکنواخت و خم پذیر شود و اگر لازم شد شکر بیشتری اضافه کنید. کره نباتی را به دست هایتان بمالید و به ورز دادن فوندان ادامه دهید.

6. فوندان را داخل کیسه پلاستیکی بپیچید و هوای آن را بگیرید تا خشک نشود. این فوندان تقریباً تا شش روز در یخچال می ماند.

 

پس از آنکه فوندان را درست کردید، با رنگ غذا آن را به رنگ دلخواه خود درآورید و با ابزارهای قنادی مخصوصی که از فروشگاه های لوازم قنادی می خرید می توانید همانطور که در شکل می بینید با فوندان های رنگی، گل های رز زیبا برای کیک خود درست کنید. این کار کمی صبر و حوصله می خواهد، ولی در عین حال یکی از فعالیت های مهیج و در نهایت رضایتبخش، زیبا و به درد بخور است.

در زیر چند نمونه از کیک های گلدار را مشاهده می کنید.

کیک های گلدار

کیک های گلدار

کیک های گلدار

کیک های گلدار

کیک های گلدار

کیک های گلدار

کیک های گلدار

فواید بی نظیر شیره خرمالو

جیوه ماهی

دستور پخت 2 مدل ماهی شکم پر شمالی و جنوبی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا