طرز تهیه کیک نسکافه ای کیک مخصوص کافی شاپ

سه‌شنبه 14 فروردین 1403 آشپزی
کیک نسکافه ای

طرز تهیه کیک نسکافه ای

کیک نسکافه ای به خاطر طعم و عطر دلنشینی که داره، خیلی محبوب شده و طرفدارای زیادی داره. تنوع رسپی های این کیک هم باعث شده که هر کس بتونه با توجه به سلیقه خودش، بهترین نوعشو درست کنه.

 

چند نمونه از رسپی های محبوب کیک نسکافه ای:

کیک نسکافه ای ساده: این کیک با مواد اولیه ساده ای مثل آرد، شکر، تخم مرغ، شیر، روغن و قهوه فوری درست میشه و خیلی هم سریع و آسون آماده میشه.

کیک نسکافه ای خیس: این کیک با شربت قهوه و شیر عسلی خیس میشه و طعم و مزه فوق العاده ای پیدا میکنه.

کیک نسکافه ای با سس شکلاتی: این کیک با سس شکلاتی غلیظ و خوشمزه ای که داره، طرفدارای زیادی داره.

کیک نسکافه ای با مغز گردو: این کیک با مغز گردو خرد شده ای که داره، طعم و بافت خیلی دلچسبی پیدا میکنه.

کیک نسکافه ای

کیک نسکافه ای

مواد لازم کیک نسکافه ای:

آرد: 2 پیمانه

شکر: 1.5 پیمانه

پودر کاکائو: 1/4 پیمانه

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری

نمک: 1/4 قاشق چایخوری

قهوه فوری: 2 قاشق چایخوری

آب جوش: 1 پیمانه

شیر: 1/2 پیمانه

روغن مایع: 1/2 پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک نسکافه ای:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنی سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود.

قالب کیک را با روغن چرب کنید و آردپاشی کنید.

آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

قهوه فوری را در آب جوش حل کنید و به همراه شیر، روغن مایع، تخم مرغ و وانیل به مواد خشک اضافه کنید.

مواد را با همزن برقی به مدت 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مایه کیک را در قالب کیک بریزید.قالب کیک را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه کیک کاملا از بین برود. در ادامه قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد.

برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.

کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

می توانید کیک را با سس شکلاتی یا خامه فرم گرفته تزئین کنید.

Choi Ji woo photokade com 2 2

کیک نسکافه ای

نکات:

می توانید از قهوه اسپرسو به جای قهوه فوری استفاده کنید.

اگر دوست دارید کیک شما طعم قهوه ای قوی تری داشته باشد، می توانید مقدار قهوه فوری را بیشتر کنید.

می توانید به جای قالب کیک، از مافین قلع استفاده کنید.

برای تزئین کیک می توانید از پودر قند، پودر نارگیل یا مغزهای خرد شده نیز استفاده کنید.

نوش جان!

خورش کاری با ماست و مرغ

طرز تهیه خورش کاری با ماست و مرغ

khoresh kadoo halvaei

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا