ترشی بادمجان یکی از خوشمزه ترین و زیبا ترین ترشی هاست که می تواند طعمی خاص به سفره شما بدهد. این ترشی با بادمجان های شمالی که باریک و خوشرنگ هستند تهیه می شود و ظاهری چشم نواز دارد.
مواد اولیه:
- بادمجان قلمی 1 کیلوگرم
- سیر حدود 400 گرم
- سبزی ترشی (جعفری، نعنا، ترخون و سبزی های معطر) خرد شده 100 گرم
- سبزی خشک معطر محلی کمی
- فلفل سبز تند چند عدد
- سرکه قرمز به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- سیاه دانه،گلپر، فلفل قرمز و سیاه در صورت تمایل
طرز تهیه ترشی بادمجان:
سر و ته بادمجان ها را بگیرید و آنها را درشت خرد کنید. سیر را پوست بکنید و خرد کنید. می توانید سیرها را بکوبید یا در غذا ساز بریزید. بادمجان های خرد شده را داخل قدری سرکه ریخته و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت بجوشانید تا کمی نیم پز شوند. این کار حدود 10 دقیقه زمان میبرد. بعد از پخت بادمجان، آنها را در آبکش بریزید تا سرکه اضافی خارج شود.
وقتی بادمجان ها خنک شدند، کم کم در شیشه بریزید و بین هر لایه کمی سیر خرد شده، سبزی خشک و سبزی ترشی بریزید. در لایه رویی هر شیشه یک تا دو عدد فلفل قلمی تند خرد کنید. حالا مخلوط سرکه و نمک را داخل شیشه ها بریزید و درب شیشه را خوب ببندید.
شیشه را به مدت یک هفته در کابینت قرار دهید. بعد از دو روز ترشی را چک کنید که سرکه کم نشده باشد و در صورت نیاز به آن سرکه اضافه کنید. بعد از یک هفته ترشی را در یخچال قرار دهید.
نکات:
اگر دوست دارید می توانید در هر لایه فلفل سبز قلمی بریزید که ترشی تندتر میشود. مقدار سیر می تواند تندی ترشی را تحت تأثیر قرار دهد. از سبزی چوچاق یا زولنگ نیز می توان به عنوان سبزی خشک معطر استفاده کرد. بادمجان ها باید کاملاً خشک باشند و هیچ نوع آبی نباید به آنها اضافه شود.
ارسال دیدگاه