سالاد سیب زمینی

چهارشنبه 3 آذر 1400 آشپزی

سالاد سیب زمینی و نعناع از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.رنده پوست لیمو و فلفل چیلی به سالاد طعمی تند و تیز می دهند.

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی : 

  •     سیب زمینی  ۱ کیلوگرم
  •     خامه  ۲۵۰ میلی لیتر
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     نعناع  ۱ مشت
  •     فلفل چیلی قرمز  ۱ عدد
سالاد سیب زمینی

سالاد سیب زمینی

1-سیب زمینی ها را در مقداری آب نمک، آب پز کنید، سپس آن ها را آبکشی کرده و خشک کنید. آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. اگر بزرگ بودند می توانید آن ها را به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید.

2-خامه، رنده پوست و آب لیمو را به همراه قدری نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. مقداری از نعناع و (در صورت تمایل) فلفل چیلی را به سالاد اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید. بقیه ی نعناع و فلفل چیلی را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.

نکات:

1– از سیب زمینی های کوچک استفاده کنید. آن ها را شسته و پوست بگیرید. سیب زمنی های بزرگ تر را خرد کنید.

2– می توانید از خامه های کم چرب استفاده کنید.

دستور پخت مرغ سوخاری با پوشش کرن فلکس

3– پوست لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید.

4– نعناع را ریز خرد کنید.

5– استفاده از فلفل چیلی در این دستور اختیاری است. دانه های فلفل چیلی را جدا کرده و بعد آن را ریز خرد کنید.

 

اردور گوجه

سالسای خیار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا