طرز تهیه خاگینه قالبی هویج

یکشنبه 21 دی 1399 آشپزی
khagine havij

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای  تهیه خاگینه قالبی هویج

2-طرز تهیه خاگینه قالبی هویج

 

خاگینه قالبی هویج

حاگینه شیرینی خوشمزه و مجلسی است و به روشهای مختلف تهیه می شود در این بخش آشپزی دایان با طرز تهیه خاگینه قالبی هویج با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان  طرز تهیه خاگینه  تبریزی  و باقلوا با ساده ترین روش  و کیک باقلوا  خوش عطر  و حلوای هویج خوشمزه را که همگی  دسرهای خوشمزه هستند  را آموزش دادیم را ببینید.

 

خاگینه هویج

خاگینه هویج قالبی

مواد لازم برای  تهیه خاگینه قالبی هویج

  1. شکر ۲ پیمانه
  2. آب ۱ پیمانه
  3. زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  4. آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
  5. هویج ۴ عدد متوسط
  6. تخم مرغ ۳ عدد
  7. بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  8. مغز گردو خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری
  9. پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
  10. پودر هل ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه خاگینه قالبی هویج

  • برای تهیه خاگینه  قالبی هویج مجلسی ابتدا شربت را آماده می کنیم به این صورت که  آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب ریخته ، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم  تا شکر به طور کامل حل شود. در ادامه زعفران دم کرده و چند دانه هل به آن اضافه می کنیم و  اجازه می دهیم با حرارت ملایم بجوشد تا به قوام برسد. سپس شربت آماده شده را کنار می گذاریم.تا کاملا خنک شود.
  • هویج را شسته و پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و  آب اضافی آن را می گیریم.
  • تخم مرغ ها داخل یک ظرف مناسب  می ریزیم و به خوبی با همزن می زنیم.تا کرم رنگ و حجم آن دو برابر شود و سپس هویج رنده شده را به ظرف اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا هویج رنده شده و تخم مرع ها یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم.و به مخلوط تخم مرغ و هویج اضافه می کنیم. پودر هل و دارچین را نیز اضافه می کنیم  .در این مرحله مواد را با لیسک به صورت دورانی هم بزنیدو لازم نیست زیاد هم بزنید فقط موادمخلوط شوند.
  •  در ادامه قالب دلخواه را با روغن جداکننده کیک چرب می کنیم، سپس نصف قالب ها را با مایه خاگینه پر می کنیم.
  • حالا مقداری مغز گردوی خرد شده داخل قالب ها می ریزیم و باقیمانده قالب را با مواد خاگینه پر می کنیم.
  • فر را از ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روش می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس قالب ها را داخل فر قرار می دهیم پس از گذشت ۲۰ دقیقه خاگینه هویج را از فر خارج می کنیم،
  • سپس شربت اماده خنک را روی خاگینه ها می ریزیم.  خاگینه  قالبی هویج شما آماده است نوش جان

 

 

kabab torky

کباب ترکی خانگی / طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه

مزه دار کردن گوشت مرغ / 5 روش مزه دار کردن گوشت مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا