
خواص مربای هویج
مربای هویج جزء مرباهای خوشمزه که در سفره صبحانه اکثر ایرانی ها است . و در همه فصول از آن استفاده می کنند. علاوه بر خوشمزه بودن از نظر طب سنتی خواص زیادی دارد .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه
مربای کدوحلوایی و مربای زنجبیل را آموزش دادیم که جزء مربا های پر خاصیت هستند طرز تهیه آنها را ببینید.
- مربای هویج برای رفع ناباروری مردان و زنان بسیار موثر است.
- مربای هویج برای تصفیه و بازکردن صدا و پاک کردن ریه مفید است.
- مربای هویج مانع ریزش ترشحات پشت حلق و سرفه میشود.
- مربای هویج تقویت کننده گوارش و کبد و برای رفع سوء هاضمه مفید است.
- مربای هویج تقویت کننده قوای جنسی و مقوی رحم است.
مواد لازم برای تهیه مربای هویج
- هویج 1 کیلو
- شکر 1 کیلو
- خلال پسته یا بادام 1 قاشق غذاخوری
- گلاب نصف پیمانه
- آبلیمو 1 قاشق غذا خوری یا جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری
- زغفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه مربای هویج
هویج ها را شستنه و آنهارا پوست بگیرد و رنده کنید یا ریزخرد کنید .
سپس داخل قابلمه بریزید و و شعله را کم کنید تا آب هویج جمع شود و هویج ها را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس با دو پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا هویج بپزد.
بعد شکر و زعفران را به آن اضافه کنید تا بجوشد و کف روی شربت را بگیرید تا مربای شما شفاف شود .
وقتی شهد مربا قوام آمددر آخر پخت ،گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید بعد خلال پسته و یا بادام را اضافه کنید .
پس از یک جوش خوردن مربا حرارت را خاموش کنید و بعد از سرد شدن در شیشه های تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته
برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت بسیار ملایم بپزید و یک روز در قابلمه نگه دارید اگر شکرک زد کمی آب یا گلاب به آن اضافه کنید و اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه آرام بجوشد.
وانیل نیز طعم این مربا را بسیار خوشمزه میکند در صورت تمایل به جای گلاب استفاده کنید به مقدار کم استفاده کنید چون باعث تلخی مربا می شود .
برای اضافه کردن آبلیمو باید 10 دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنیم.
مربای هویج را در ظزف لعابی یا تفلون تهیه کنید
ارسال دیدگاه