اشکنه گوجه فرنگی غذای فوری و کم کالری است و غذای مناسبی است برای افراد که قصد لاغری دارند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه اشکنه کشک و اشکنه شیرازی را مشاهده کنید.
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی یک سبزی کم کالری و سیر کننده است. لیکوپین موجود در آن اشتها را کاهش می دهد و به لاغری کمک می کند. گوجه فرنگی همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین A، C، E، K، فولات، فسفر، روی، مس، کلسیم و منگنز است. گوجه فرنگی متابولیسم بدن را افزایش می دهد و انرژی زا است.
مواد لازم برای اشکنه گوجه فرنگی
برای 2 نفر
- روغن مایع :4 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی:1 عدد بزرگ
- پیاز :یک عدد
- سیب زمینی:1عدد بزرگ
- رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ:2 عدد
- زردچوبه:یک قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی
- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سیب زمینی و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
- در این مرحله آب جوش را به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید همه مواد به مدت 20 دقیقه با شعله ملایم بپزند.
- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و بعد از پخته شدن سیب زمینی ها، آنها را به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید. اجازه دهید تخم مرغ ها بپزند.
- بعد از بسته شدن تخم مرغ ها، اشکنه را از روی حرارت بردارید. اشکنه را با نان سرو کنید.
ارسال دیدگاه