
اشکنه گوجه فرنگی غذای فوری و کم کالری است و غذای مناسبی است برای افراد که قصد لاغری دارند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه اشکنه کشک و اشکنه شیرازی را مشاهده کنید.
خواص گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی در دسته سبزیجات قرار داردو داری کالری کمی است ولی سیر کننده است و به علت داشتن لیکوپین اشتهای کاذب را از بین می برد و لاغر کننده است.
- گوجه فرنگی دارای انواع ویتامین آ، ث، E و K و فولیک اسید است.
- گوجه فرنگی دارای فیبر زیاد است و یبوست را درمان میکند.
- گوجه فرنگی دارای مواد معدنی از جمله فسفر، روی، مس، کلسیم و منگنز است.
- گوجه فرنگی متابولیسم بدن را بالا می برد.
- گوجه فرنگی انرژی زا است. بعد از یک ورزش خسته کننده با مصرف گوجه فرنگی, خستگی ورزشکاران کمتر میشود.
مواد لازم برای اشکنه گوجه فرنگی
برای 2 نفر
- روغن مایع :4 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی:1 عدد بزرگ
- پیاز :یک عدد
- سیب زمینی:1عدد بزرگ
- رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ:2 عدد
- زردچوبه:یک قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی
- قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید تا داغ شود.بعد پیاز نگینی خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رب سرخ شود و بوی خامی آن گرفته شود.سیب زمینی نگینی خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه زردچوبه به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.
- در این مرحله آب جوش را روی مواد داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید تا با شعله ملایم همه مواد به مدت 20 دقیقه بپزند.تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید تا از سالم بودن آنها مطمئن شویدو بعد از پخته شدن سیب زمینی ها آنها را به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه دهید تخم مرغ ها بپزند.
- بعد از بسته شدن تخم مرغ ها ، اشکنه گوجه فرنگی را از روی حرارت بردارید.اشکنه آماده شده را با نان سرو کنید.
ارسال دیدگاه