اشکنه گوجه فرنگی یک غذای فوری و کم کالری است که برای افرادی که به دنبال لاغری هستند، مناسب میباشد. گوجه فرنگی به عنوان یکی از مواد اصلی این غذا، خواص بسیار زیادی دارد. در ادامه طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی را مشاهده خواهید کرد و میتوانید به طرز تهیه اشکنه کشک و اشکنه شیرازی نیز دسترسی داشته باشید.
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی یک سبزی کم کالری و سیر کننده است. لیکوپین موجود در آن اشتها را کاهش میدهد و به لاغری کمک میکند. این سبزی همچنین منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی مانند ویتامین A، C، E، K، فولات، فسفر، روی، مس، کلسیم و منگنز است. گوجه فرنگی متابولیسم بدن را افزایش میدهد و انرژیزا است.
مواد لازم برای اشکنه گوجه فرنگی
برای 2 نفر
- روغن مایع :4 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی:1 عدد بزرگ
- پیاز :یک عدد
- سیب زمینی:1عدد بزرگ
- رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ:2 عدد
- زردچوبه:یک قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی
- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سیب زمینی و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
- در این مرحله آب جوش را به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید همه مواد به مدت 20 دقیقه با شعله ملایم بپزند.
- تخم مرغها را در کاسهای بشکنید و بعد از پخته شدن سیب زمینیها، آنها را به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید. اجازه دهید تخممرغها بپزند.
- بعد از بسته شدن تخممرغها، اشکنه را از روی حرارت بردارید. اشکنه را با نان سرو کنید.
ارسال دیدگاه