اشکنه کشک غذای ساده و دلچسبی است و به سادگی تهیه می شود و در شهر های مختلف به روشهای متفاوت تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اشکنه کشک مشهدی با ما همراه باشیدو همچنین طرز تهیه اشکنه شیرازی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه اشکنه کشک
- پیاز درشت : ۱ عدد
- شنبلیله یا مرزه یا نعنا: ۱ قاشق غذا خوری
- سیب زمینی :۲ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- کشک ساییده شده: ۱ پیمانه
- گردو رنده شده یا نگینی خرد شده: ۱/۴ پیمانه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه اشکنه کشک
- برای تهیه اشکنه کشک ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیریدو به شکل مکعبی خرد کنید و به مدت چند دقیقه در آب سرد قرار دهید تا نشاسته آن گرفته شود سپس آبکش کنید.
- تابه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود مقداری روغن به آن اضافه کنیدو سیب زمینی ها را در تابه سرخ کنید و در آخر نمک و زرد چوبه اضافه کنید وسیب زمینی سرخ شده را کنار بگذارید.
- در این مرحله پیاز را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شودحال زرد چوبه و پودر مرزه یا شنبلیله را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- وقتی بوی سبزی معطر بلند شد گردو خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود.
- کشک سابیده شده اگر سفت بود با ۲ پیمانه آب گرم مخلوط کنید تا رقیق شود سپس به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید.
- سپس سیب زمینی ها سرخ شده اضافه کنید.
- اضافه کردن تخم مرغ در این مرحله اختیاری است اگر مایل بودید تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید . فلفل سیاه و کمی نمک بزنید( در ریختن نمک دقت کنید چون کشک شور است ) و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا اشکنه جا بیفتد.
- اشکنه کشک را داخل کاسه ریخته و نان تیلت کنید و به همراه سبزی میل کنید.
ارسال دیدگاه