کوفته ترکیه ای/طرز تهیه 3 کوفته خوشمزه ترکیه

چهارشنبه 31 خرداد 1402 آشپزی
کوفته ترکیه ای

طرز تهیه 3 کوفته خوشمزه ترکیه

 

کوفته ترکیه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار معروف کشور ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود.در ادامه سه طرز تهیه کوفته خوشمزه ترکیه را به شما آموزش می دهیم

 

1-کوفته ی پخته شده با سس گوجه فرنگی در فر

مواد لازم برای کوفته  :

700 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز

1 حبه سیر

5-6 قاشق غذاخوری آرد سوخاری

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای سس

گوجه فرنگی3-4 عدد

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 عدد پیاز

3-4 فلفل سبز

2 قاشق غذاخوری روغن مایع

1 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری آویشن

حدود 1 لیوان آب

برای روی کوفته ها :

پنیر چدار

جعفری

طرز تهیه :

همه ی مواد کوفته را در ظرف مناسبی ریخته و خوب ورز می دهیم .

کوفته ها را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید . از مواد کوفته گلوله هایی به اندازه گردو بردارید ، گرد کنید و در ظرف پخت قرار دهید . در فر 190 درجه بپزید تا کمی قهوه ای شود .

برای سس گوجه فرنگی ، روغن و کره را در تابه بریزید . پیاز خوراکی ریز خرد شده و فلفل سبز را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید

سپس گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کرده ، 1 دقیقه تفت دهید ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید ، 1 لیوان آب به آن اضافه کنید و وقتی شروع به جوشیدن کرد نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید .

کوفته های پخته شده را از فر خارج کرده و روی آن ها سس گوجه فرنگی بپاشید . دوباره ۲ تا ۳ دقیقه با سس بپزید سپس آن پنیر چدار رنده شده بپاشید و کمی دیگر بپزید تا پنیر چدار آب شود

 

2-کوفته ی قصری

مواد لازم 

350 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد تخم مرغ

1 عدد پیاز

1/2 لیوان آرد سوخاری

1 قاشق چایخوری زیره

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده

1/2 دسته جعفری

3 حبه سیر

برای پایه و بالای کوفته

2 عدد گوجه فرنگی

2 عدد سیب زمینی

برای سس :

1 قاشق غذاخوری رب چیلی

2 لیوان آب

1/2 قاشق چایخوری روغن زیتون

1 قاشق چایخوری آویشن

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه 

1- پیاز را رنده کنید . سیب زمینی ها را پوست گرفته و گرد برش دهید و در آب خیس کنید .در یک کاسه عمیق ، پیاز ، سیر ، آرد سوخاری ، گوشت چرخ کرده ، ادویه ها ، تخم مرغ را بریزید

2- جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب ورز دهید .

3- تکه های متوسط از خمیر را جدا کرده و با دست به شکل کوفته در آورید .

4- گوجه فرنگی ها را بشویید و به صورت گرد خرد کنید . سیب زمینی ها را در سینی فر بچینید .

5- کوفته ها را روی سیب زمینی ها قرار دهید گوجه ها را روی کوفته ها قرار دهید . در نهایت مواد سس را در ظرفی مخلوط کرده و روی غذا بریزید .

6- ظرف را به مدت 1 ساعت در فر 190 درجه گرم شده بپزید . چک کنید که آیا کوفته ها پخته شده اند . اگر پخته نشد می توانید کمی زمان اضافه کنید . نوش جان

 

3-کوفته تکیرداغ

مواد لازم :

( برای 8 نفر ) 1 کیلو گوشت گوساله با چربی متوسط

2 عدد پیاز

2 حبه سیر

4 قاشق غذاخوری ایرمیک ریز ( آرد سمولینا )

4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری

1 قاشق چای خوری جوش شیرین

5_4 قطره آبلیمو

1 و نیم قاشق مرباخوری نمک

1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز

1 قاشق چای خوری فلفل سیاه

1 قاشق چای خوری زیره

1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده را داخل ظرف بریزید پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید . ادویه ها ایرمیک و آرد سوخاری را اضافه کنید . آبلیمو را روی جوش شیرین بریزید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تمام مواد را با هم ورز دهید .

اگر وقت دارید حدود 4_3 ساعت در یخچال استراحت دهید . از مواد کوفته تکه هایی برداشته و مثل فیلم شکل دهید . باریک و بلند باشد گاهی دستتان را خیس کنید تا راحت شکل و دهید .

تمام گوشت را شکل دهید سپس داخل ماهیتابه داغ کمی روغن بریزید و پشت و رو سرخ کنید . وقتی که کوفته ها پخت داخل روغن باقی مانده فلفل و گوجه فرنگی سرخ کنید و و داخل بشقاب کنار کوفته ها بذارید . نوش جان

گل کلم تنوری خوشمزه و رژیمی

دستور پخت اسپاگتی کوفته ای

دستور پخت اسپاگتی کوفته ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا