طرز تهیه 3 کوفته خوشمزه ترکیه
کوفته ترکیه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار معروف کشور ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود.در ادامه سه طرز تهیه کوفته خوشمزه ترکیه را به شما آموزش می دهیم
1-کوفته ی پخته شده با سس گوجه فرنگی در فر
مواد لازم برای کوفته :
700 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
5-6 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای سس
گوجه فرنگی3-4 عدد
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
3-4 فلفل سبز
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
حدود 1 لیوان آب
برای روی کوفته ها :
پنیر چدار
جعفری
طرز تهیه :
همه ی مواد کوفته را در ظرف مناسبی ریخته و خوب ورز می دهیم .
کوفته ها را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید . از مواد کوفته گلوله هایی به اندازه گردو بردارید ، گرد کنید و در ظرف پخت قرار دهید . در فر 190 درجه بپزید تا کمی قهوه ای شود .
برای سس گوجه فرنگی ، روغن و کره را در تابه بریزید . پیاز خوراکی ریز خرد شده و فلفل سبز را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید
سپس گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کرده ، 1 دقیقه تفت دهید ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید ، 1 لیوان آب به آن اضافه کنید و وقتی شروع به جوشیدن کرد نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید .
کوفته های پخته شده را از فر خارج کرده و روی آن ها سس گوجه فرنگی بپاشید . دوباره ۲ تا ۳ دقیقه با سس بپزید سپس آن پنیر چدار رنده شده بپاشید و کمی دیگر بپزید تا پنیر چدار آب شود
2-کوفته ی قصری
مواد لازم
350 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز
1/2 لیوان آرد سوخاری
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1/2 دسته جعفری
3 حبه سیر
برای پایه و بالای کوفته
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد سیب زمینی
برای سس :
1 قاشق غذاخوری رب چیلی
2 لیوان آب
1/2 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
1- پیاز را رنده کنید . سیب زمینی ها را پوست گرفته و گرد برش دهید و در آب خیس کنید .در یک کاسه عمیق ، پیاز ، سیر ، آرد سوخاری ، گوشت چرخ کرده ، ادویه ها ، تخم مرغ را بریزید
2- جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب ورز دهید .
3- تکه های متوسط از خمیر را جدا کرده و با دست به شکل کوفته در آورید .
4- گوجه فرنگی ها را بشویید و به صورت گرد خرد کنید . سیب زمینی ها را در سینی فر بچینید .
5- کوفته ها را روی سیب زمینی ها قرار دهید گوجه ها را روی کوفته ها قرار دهید . در نهایت مواد سس را در ظرفی مخلوط کرده و روی غذا بریزید .
6- ظرف را به مدت 1 ساعت در فر 190 درجه گرم شده بپزید . چک کنید که آیا کوفته ها پخته شده اند . اگر پخته نشد می توانید کمی زمان اضافه کنید . نوش جان
3-کوفته تکیرداغ
مواد لازم :
( برای 8 نفر ) 1 کیلو گوشت گوساله با چربی متوسط
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
4 قاشق غذاخوری ایرمیک ریز ( آرد سمولینا )
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
5_4 قطره آبلیمو
1 و نیم قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را داخل ظرف بریزید پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید . ادویه ها ایرمیک و آرد سوخاری را اضافه کنید . آبلیمو را روی جوش شیرین بریزید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تمام مواد را با هم ورز دهید .
اگر وقت دارید حدود 4_3 ساعت در یخچال استراحت دهید . از مواد کوفته تکه هایی برداشته و مثل فیلم شکل دهید . باریک و بلند باشد گاهی دستتان را خیس کنید تا راحت شکل و دهید .
تمام گوشت را شکل دهید سپس داخل ماهیتابه داغ کمی روغن بریزید و پشت و رو سرخ کنید . وقتی که کوفته ها پخت داخل روغن باقی مانده فلفل و گوجه فرنگی سرخ کنید و و داخل بشقاب کنار کوفته ها بذارید . نوش جان
ارسال دیدگاه