دستور پخت اسپاگتی کوفته ای

سه‌شنبه 30 خرداد 1402 آشپزی
دستور پخت اسپاگتی کوفته ای

دستور پخت اسپاگتی کوفته ای

این غذا با استفاده از موادی تهیه می‌شود که معمولاً در هر خانه‌ای یافت می‌شوند و طرز تهیه آن بسیار ساده است. در صورت تمایل، می‌توانید به جای گوشت بوقلمون از گوشت گوسفند استفاده کنید. برای آماده‌سازی این غذا، ابتدا باید پاستا را جوشانده و آبکشی کنید.

سپس پاستا را در قابلمه بریزید و ماکارونی‌هایی که قبلاً پخته‌اید روی آن بریزید. بهتر است یک پیمانه از موادی برای تزیین روی غذا کنار بگذارید. گوشت بوقلمون یا هر گوشت دیگری که می‌خواهید در غذا استفاده کنید را بیرون از یخچال قرار داده و اجازه دهید یخ آن آب شود.

سپس آن را به قابلمه اضافه کنید. سپس ۲ پیمانه اسفناج و نصف یک عدد پیاز بزرگ را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. می‌توانید فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر، ۲ قاشق غذاخوری فلفل، ۲ قاشق غذاخوری نمک، ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی، ۱/۸ پیمانه سس ورچستر و ۲ و نیم پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان را اضافه کنید.

نکته: سس ورچشتر یا ورستر شایر یک طعم دهنده عالی برای انواع گوشت است که البته می توانید به جای آن از سس سویا یا سس استیک هم استفاده کنید.

اسپاگتی کوفته ای

اسپاگتی کوفته ای

مواد لازم تهیه سس ورچستر :

  • سرکه سفید ۱/۵ لیوان
  •  پیاز ۱ عدد
  •  سیر ۳ حبه
  •  زنجبیل ۳ سانتیمتر
  •  فلفل قرمز ۱ عدد
  •  لیمو ترش ۱ عدد
  •  تمرهندی ۸۰ گرم
  • خرما ۸ عدد
  • ماهی آنچوی ۳ عدد
  •  چوب دارچین ۱ عدد
  •  دانه هل ۱ عدد
  •  تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
  •  دانه میخک ۴ عدد
  •  فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  •  فلفل سفید نصف قاشق چایخوری
  • پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
  •  نمک نصف قاشق چایخوری
  •  سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
  •  آب ۲/۵ لیوان.
سس ورچستر

سس ورچستر

برای تهیه این غذا، ابتدا زنجبیل، پیاز، سیر و فلفل تازه را خرد کنید. سپس لیموها را با پوست برش بزنید. تمبرهندی و خرما را داخل دو لیوان آب خیس کرده و همراه با فلفل سیاه، فلفل سفید، خردل، زردچوبه، میخک، دارچین و گشنیز داخل قابلمه بریزید و به آن‌ها سرکه اضافه کنید.

سپس ماهی آنچوی را نیز به مواد اضافه کنید. اگر تمایل دارید، می‌توانید ماهی آنچوی را از مواد حذف کنید. سپس تمبر هندی و خرما را با دست داخل مواد له کنید. آخرین ماده‌ای که اضافه می‌کنید، نمک است. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۲ الی ۳ ساعت بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد. سپس اجازه دهید سرد شود و آن را از صافی رد کنید.

دستور پخت اسپاگتی کوفته ای

دستور پخت اسپاگتی کوفته ای

سپس تمام مواد را با دست خوب هم بزنید. داخل یک ظرف گود را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. سپس کف ظرف را با مواد گوشت بپوشانید و ضخامت گوشت را به اندازه ۲ سانتی‌متر تنظیم کنید.

در صورتی که ضخامت گوشت کم باشد، از هم باز می‌شود. سپس اسپاگتی را داخل گوشت بریزید. قبل از این که گوشت را به شکل کوفته در بیاورید، داخل آن کمی پنیر موزارلا بریزید و از پلاستیک یا سلفون برای به شکل کوفته درآوردن گوشت استفاده کنید.

به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه غذا را داخل فر قرار داده و ۵ دقیقه قبل از تمام شدن زمان، آن را از فر بیرون بیاورید. سپس مقداری سس باقیمانده را روی آن بریزید و مقداری پنیر موزارلا اضافه کنید و دوباره داخل فر قرار دهید. اسپاگتی کوفته‌ای شما آماده است. لذت ببرید!

کوفته ترکیه ای

کوفته ترکیه ای/طرز تهیه 3 کوفته خوشمزه ترکیه

دستور پخت صبحانه لاکچری

دستور پخت صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا