
سالاد انار و زیتون یک سالاد خوشمزه و مجلسی هست که به روشهای مختلف تهیه می شود . این سالاد خوشمزه برای شب یلدا ایده خوبی هست . انار میوه بهشتی هست و خواص زیادی دارد به عنوان یک مولتی ویتامین هست . افرادی که طبع سرد دارند نباید در مصرف انار زیاد روی کنند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سالاد انار و زیتون با ماهمراه باشید. همچنین طرز تهیه سه نوع سالاد پاییزی و سالاد کلم سفید را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد انار
- انار دانه شده : ۴ پیمانه
- زیتون خرد شده :۲ پیمانه
- پیاز قرمزنگینی خرد شده : ½ پیمانه
- گردو خرد شده: ۱ پیمانه
- گشنیز خرد شده : ½ پیمانه
- مواد لازم برای سس
- آب لیمو ترش تازه :به مقدار کافی
- روغن زیتون: به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد انار
- برای تهیه سالاد انار و زیتون ابتدا گشنیز را پاک کنید و بشویید و وری پارچه پهن کنید تا آب آن برود سپس ریز خرد کنید.
- انار را بشویید و نصف کنید و با ضربه زدن قاشق آن را دان کنید و پوسته های سفید آن را جدا کنید سپس در ظرف مخصوص سالاد بریزید حال گشنیز خرد شده را به انار اضافه کنید .
- پیاز نگینی خرد شده و گردو خرد شده را نیز به مواد درون کاسه اضافه کنید .
- زیتون را به صورت حلقه ای خرد کرده به مواد اضافه کنید .
- یک کاسه کوچک بردارید آب لیمو ترش تازه, روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه درون آن بریزیدو هم بزنید و روی مواد سالاد بریزید و سالاد را با قاشق هم بزنید تا مواد سالاد با سس ترکیب شوند . حالا ظرف سالاد انار را به مدت 1 تا 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند و مزه دار شود .
- سپس سالاد انار را از یخچال خارج کنید و سرو کنید .
ارسال دیدگاه