کوفته نخود چی / طرز تهیه کوفته نخود چی خوشمزه و اصیل

یکشنبه 17 اسفند 1399 آشپزی
kofteh nokhod chi

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای  تهیه کوفته نخود چی

2-طرز تهیه کوفته نخودچی

کوفته نخودچی

کوفته ها جزء غذاهای خوشمزه است که در شهر های مختلف به روشهای گوناگون تهیه می شود . با طرز تهیه کوفته نخود چی با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کوفته تبریزی  و  چه کار کنیم کوفته وا نرود . و آش انار با کوفته قلقلی و خورش داوود پاشا را ببینید .

 

کوفته نخود چی

کوفته نخود چی

مواد لازم برای  تهیه کوفته نخود چی

برای۴ نفر

  1. گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  2. پیاز : 1 عدد
  3. آرد نخودچی :۳ قاشق غذاخوری
  4. سیب زمینی :۱ عدد
  5. لپه :½ لیوان
  6. لیمو عمانی :۲ عدد
  7. رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  8. نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
  9. زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته نخودچی

  •  برای تهیه این کوفته ابتدا سس را تهیه می کنیم به این صورت که لپه را شسته و برای چند ساعت در آب خیس می کنیم  تا هم نفخ لپه گرفته شود و هم سریع تر بپزد .
  • در قابلمه مناسب  پیاز را به صورت نگینی  خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شود.
  • سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . در ادامه لپه خیس خورده را آبکشی کرده و به قابلمه حاوی پیاز سرخ شده اضافه می کنیم، سپس به مدت یک دقیقه لپه را با پیاز  تفت می دهیم.
  • در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی سرخ می کنیم تا خوش رنگ شود، بعد یک و نیم لیتر آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم لپه با حرارت ملایم بپزد.
  • پس از گذشت ۳۰ دقیقه لیمو عمانی ها سوراخ شده که تلخی آن را با خیساندن در آب گرفتیم را به همراه نمک به لپه در حال پخت  اضافه می کنیم.
  • در این مرحله  کوفته ها را آماده می کنیم ، برای این منظور پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آب پیاز را گرفته  و به همراه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مناسب به خوبی ورز می دهیم تا مایه کوفته آماده شود.
  • پس از اینکه مایه کوفته آماده شد، از آن کوفته هایی به اندازه نارنگی های کوچک برداشته و با دست به خوبی حالت می دهیم تا کاملا گرد شود. در ادامه کوفته ها را به آرامی به درون سس در حال جوش  قرار می دهیم و اجازه می دهیم غذا جا بیفتد.
  • حدود یک ساعت زمان برای پخت کوفته ها کافیست.
  • پس از اینکه ۳۰ دقیقه گذشت سیب زمینی را  خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم تا بپزد و خورش جا بیفتد . کوفته ها را در ظرف سرو  کشیده و با نان و سبزی یا با برنج میل کنید.

نوش جان

khorshe gol kalam

خورش گل کلم /طرز تهیه خورش گل کلم با لپه بدون گوشت

nan pnjarey

نان پنجره ای / طرز تهیه نان پنجره ای خوشمزه و ترد بدون فر

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi