طرز تهیه خورش داوود پاشا یک غذای جدید برای مهمانی ها

چهارشنبه 21 خرداد 1399 آشپزی

خورشت داوود پاشاه یکی از غذاهای خوش مزه ی ترکیه است که در ایران طرفداران زیادی دارد خورشت داوود پاشاه خیلی شبیه به خورشت فسنجان  است  این غذا گزینه ی خوبی برای مهمانی ها است

مواد لازم:

■ گوشت چرخ شده  250 گرم

■ پیاز رنده شده 1 عدد کوچک

■ پیاز نگینی سرخ شده 1 عدد کوچک

■ آرد سفید 1 قاشق غذا خوری

■ رب انار ملس  1.5 قاشق سوپ خوری

■ روغن مایع به اندازه لازم

■ نعناع خشک 1قاشق مربا  خوری

■ زرد چوبه ،فلفل سیاه ،پودر سیر و آویشن به میزان لازم

■ آب  1 لیوان

■ نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورش داوود پاشا:

:گوشت چرخ شده( که اگر مخلوط گوشت گوسفند و گاو باشد بهتر است ).را با  پیاز رنده شده وادویه هاو نمک خوب ورز دهید.سپس به اندازه یک گردو برداشته و قلقلی  کنید .و گوشتها قلقلی  شده را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.سپس در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و گوشتها قلقلی شده را سرخ کنید وقتی دو طرف گوشتها سرخ شد پیاز نگینی سرخ شده و نعناعی خشک را اضافه کنید. و کمی تفت می دهیم تا بوی نعناع بلند شود.

در ظرف جدا گانه یک قاشق آرد ویک لیوان آب و یک و نیم قاشق  رب انار رامخلوط کرده و خوب هم زده تا آرد گلوله نشود سپس به گوشت های سرخ شده اضافه کنیدو و با حرارت ملایم اجازه دهیدتا خورشت بپزد.این خورش کم آب است و با نان یا برنج سرو میشود

نوش جان

 

کیک اسفناجی

پخت کیک اسفناجی خوشمزه

طرز تهیه دلمه برگ انگور (برگ مو)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا