مواد لازم برای تهیه آش انار شیرازی
- برنج: دویست گرم
- گوشت چرخ شده: 300 گرم
- لبوی رنده شده متوسط: 1 عدد
- سبزی آش انار شیرازی (تره ،جعفری، گشنیز،اسفناج ،نعنا): یک کیلو
- پیاز متوسط: 4 عدد
- لپه :1 پیمانه
- ادویه جات (کاری، نمک، زردچوبه، فلفل و قرمز): به میزان دلخواه
- دانه انار: دو پیمانه
- آب انار:4 پیمانه
- پودر گلپر: دو قاشق مربا خوری
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه آش انار شیرازی:
قبل از پخت آش مواد اولیه را آماده کنید سبزی ها را به خوبی ششسته و خرد کنید و لپه و برنج را خیسانده و کنار بگذارید،
گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز رنده شده خوب ورز دهید و کوفته قلقلی درست کنید.کوفته ها را در روغن تفت دهید تا آخر پخت به آش اضافه کنید.
دو یا سه عدد پیاز را خلالی خرد کرده و پیاز داغ چیپسی و مجلسی برای آش را تهیه کنید .
در قابلمه مناسب برای بارگذاشتن آش یک پیاز را نگینی خرد کرده با مقداری روغن تفت دهید.سپس سبزی خرد شده را اضافه کنیدو تفت دهید و ادویه جات را اضافه نمائید.لپه و برنج و 4 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید لپه و برنج بپزد.
لپه و برنج و سبزی که پخته شد، لبو و دانه انار را به قابلمه اضافه کنید کمی که پخته شد، آب انار را نیز به آش اضافه کنید وقتی آش شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کنید بگذارید آش بپزد . کوفته های سرخ شده و گلپر را به آش اضافه کنید و آش که کاملا جا افتاد در ظرف پذیرایی کشیده و روی آن را با دانه انار و پیاز داغ تزئین کنید، سرو کنید.
نکته
پودر گلپر را به آش اضافه می کنند تا طبع سرد آش انار را معتدل کند و مصلح انار گلپر است.
ارسال دیدگاه