آش انار شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی شیراز است که به ویژه در شب یلدا تهیه میشود. این آش با طعم خاص و بینظیرش، همواره مورد توجه قرار میگیرد. در این مقاله، طرز تهیه آش انار شیرازی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه آش انار شیرازی
- برنج: دویست گرم
- گوشت چرخ شده: 300 گرم
- لبوی رنده شده متوسط: 1 عدد
- سبزی آش انار شیرازی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، نعنا): یک کیلو
- پیاز متوسط: 4 عدد
- لپه: 1 پیمانه
- ادویه جات (کاری، نمک، زردچوبه، فلفل و قرمز): به میزان دلخواه
- دانه انار: دو پیمانه
- آب انار: 4 پیمانه
- پودر گلپر: دو قاشق مربا خوری
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه آش انار شیرازی:
ابتدا، مواد اولیه را آماده کنید. سبزیها را خوب بشویید و خرد کنید و لپه و برنج را خیسانده و کنار بگذارید.
گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز رنده شده خوب ورز دهید و کوفته قلقلی درست کنید. کوفتهها را در روغن تفت دهید تا آخر پخت به آش اضافه کنید.
دو یا سه عدد پیاز را خلالی خرد کرده و پیاز داغ چیپسی برای آش را تهیه کنید.
در قابلمه مناسب برای بار گذاشتن آش، یک پیاز را نگینی خرد کرده با مقداری روغن تفت دهید. سپس، سبزی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید و ادویه جات را اضافه نمایید. لپه و برنج و 4 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید لپه و برنج بپزد.
لپه و برنج و سبزی که پخته شد، لبو و دانه انار را به قابلمه اضافه کنید. کمی که پخته شد، آب انار را نیز به آش اضافه کنید. وقتی آش شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کنید و بگذارید آش بپزد. کوفتههای سرخ شده و گلپر را به آش اضافه کنید و آش که کاملاً جا افتاد در ظرف پذیرایی کشیده و روی آن را با دانه انار و پیاز داغ تزئین کنید و سرو کنید.
نکته
پودر گلپر را به آش اضافه میکنند تا طبع سرد آش انار را معتدل کند و مصلح انار گلپر است.
ارسال دیدگاه