طرز تهیه کوکی زنجبیلی خوشمزه و آسان

پنج‌شنبه 28 فروردین 1404 آشپزی
کوکی زنجبیلی

کوکی زنجبیلی یک میان وعده خوشمزه و خانگی است که با طعم دلپذیر خود می‌تواند هر کسی را مجذوب خود کند. با استفاده از زنجبیل در این دستور، شما می‌توانید از خواص بی‌نظیر این ادویه نیز بهره‌مند شوید. همراه ما باشید تا با آموزش تهیه این کوکی زنجبیلی خوشمزه شما را راهنمایی کنیم.

برای تهیه کوکی زنجبیلی به مواد زیر نیاز داریم:

  • آرد ساده ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره ۱۲۰ گرم
  • پودر قند 60 گرم
  • شیره خرما 1/5 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای ۱۵۰ گرم
  • نمک 1/2 چای‌خوری
  • بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای‌خوری
  • میخک آسیاب شده 1/4 قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل آسیاب شده 1/5 قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری

چگونه کوکی زنجبیلی خوشمزه بپزیم؟

ابتدا کره را از یخچال بیرون بیاورید تا در دمای محیط نرم شود. کره نرم شده را همراه شیره خرما داخل ظرف بریزید. شکر قهوه‌ای و نمک را اضافه کنید و همه مواد را با همزن برقی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه کنید. میخک، زنجبیل و دارچین را هم اضافه کنید و برای چند دقیقه به خوبی هم بزنید. روی ظرف را با یک حوله تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

پس از یک ساعت، فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید. توپ‌ها را به آرامی در پودر قند بغلطانید و داخل سینی فر قرار دهید.

سینی را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و بعد از پخت، کوکی‌ها را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

نکات مهم برای تهیه کوکی زنجبیلی

  1. می‌توانید به جای شیره خرما از شیره انگور استفاده کنید.
  2. برای قهوه‌ای‌تر شدن کوکی‌ها، از پودر شکر قهوه‌ای استفاده کنید.
  3. کوکی‌ها را در ظرف سر بسته نگه دارید تا خشک نشوند.
قارچ

طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و راحت

شنسل مرغ 

طرز تهیه شنسیل مرغ خوشمزه با سس قارچ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا