کوکی زنجبیلی
نحوه تهیه کوکی زنجبیلی خوشمزه
کوکی زنجبیلی بک میان وعده خوشمزه خانگی که در تهیه آن از زنجبیل استفاده میشود که خواص فراوانی دارد با کلیک روی کلمه زنجبیل خواص بی نظیر آ ن را ببینید. در مجله آشپزی دایان با آموزش این کوکی خوشمزه با ما همراه باشید
کوکی زنجبیلی
مواد لازم برای تهیه کوکی زنجبیلی خانگی
- آرد ساده ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- کره ۱۲۰ گرم
- پودر قند 60 گرم
- شیره خرما 1/5 قاشق غذاخوری
- شکر قهوهای ۱۵۰ گرم
- نمک 1/2 چایخوری
- بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
- میخک آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
- زنجبیل آسیاب شده 1/5 قاشق چایخوری
- پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
چگونه کوکی زنجبیلی خوشمزه بپزیم؟
ابتدا کره را از یخچال بیرون بیاوریدتادر دمای محیط نرم شود .
کره نرم شده را همراه شیره خرما داخل ظرف بریزید. شکر قهوهای و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و همه مواد را با همزن برقی مخلوط کنید
یک عدد تخم مرغ متوسط را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد داخل ظرف اضافه کنید. پود میخک آسیاب شده، پود زنجبیل و پودر دارچین اضافه کنید و همه مواد را به مدت چند دقیقه خوب هم بزنید.
بعد روی ظرف را با یک حوله تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید .
بعد از یک ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه در دمای محیط بماند.
فر را روشن کنید و روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. دو عدد سینی فر برداریدو کمی چرب کرده و کاغذ روغنی در آنها بیندازید. خمیر را از ظرف خارج کنید و کمی ورز دهید این خمیر به ورز دادن زیاد نیاز ندارد.
خمیررا به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت به شکل یک توپ در بیاورید.
پودر قند را داخل یک ظرف گود بریزید. سپس هر یک از توپها را به آرامی داخل پودر قند بغلطانید تا همه جای توپ آغشته به پودر قند شود.
توپها را داخل سینی فر قرار دهید. دقت کنید که بین آنها فاصله باشد تا پس از پخت به هم نچسبد . سینی را داخل فر قرار دهید.به مدت 10 دقیقه ودرجه حرارت 200 تا کوکیهای توپی قهوه ای- طلایی شوند .
سینی را از فر خارج کنید.وپس از چند دقیقه کوکیها را از کاغد روغنی به آرامی جدا کنید و روی توری سیمی مناسب قرار دهید تا کاملا خنک شوند. کوکیهای زنجبیلی را داخل یک ظرف مناسب بچینید .
نکات مهم برای تهیه کوکی زنجبیلی
- در صورت تمایل میتوانید به جای شیره خرما از شیره انگور استفاده کنید.
- اگر میخواهید کوکیها زنجبیلی شما قهوهای- طلاییتر شوند، میتوانید به جای پودر قند ازپودر شکر قهوهای استفاده کنید.
- کوکی زنجبیلی را در ظرف سر بسته نگه دارید تا خشک نشود.
ارسال دیدگاه