طرز تهیه قارچ شگم پر /طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه

سه‌شنبه 18 آذر 1399 آشپزی
قارچ

پخت قارچ شکم پر

 قارچ   یکی از منابع مهم تامین پروتئین مورد نیاز بدن است.و در تهیه انواع غذاها از آن استفاده می شود  در مقاله قبلی مجله دایان طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ  وخوراک مرغ با سس قارچ  که بسیار خوشمزه و لذیذ است را آموزش دادیم و در این بخش آشپزی دایان  طرز تهیه  قارچ شکم پر و قارچ سوخاری  خوشمزه را با گوشت و بدون گوشت آموزش می دهیم .که تهیه آنها در خانه بسیار راحت است.

GHarche shecam por

طرز تهیه قارچ شکم پر و طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه

مواد لازم برای تهیه قارج شکم پر با گوشت

  1. قارچ بزرگ: ۱۵ عدد ی
  2. گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم
  3. نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
  4. پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  5. فلفل دلمه‌‌‌: نصف فلفل دلمه
  6. پیاز نگینی : ۱ عدد کوچک
  7. ذرت: ۵۰ گرم
  8. رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت

برای تهیه  قارچ شکم پر با گوشت چرخی  اول  قارچ‌ها را خوب شسته و ساقه آن‌ها را جدا کنید و قارچ ها  را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا  قارچ‌ها خشک شوند. پیاز نگینی خرد کره و با کمی روغن   تفت دهید و گوشت چرخکرده را اضافه کنید. و تفت دهید و ادویه و نمک را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌نگینی شده  و ذرت را هم اضافه کنید و تفت دهید . سپس  با مایه گوشتی  داخل قارچ‌ها پر کنید.

کف یک ماهیتابه  را کمی چرب کنید، قارچ‌ها را در ماهیتابه بچینید و پنیر پیتزا را هم روی قارچ‌ها بریزید. خیلی کم به اندازه یک قاشق غذا خوری  آب داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز آب قارچ‌ها کشیده شود و پنیر پیتزا آب شود.

اگر  خواستید در فر این غذا را تهیه کنید.فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و قارچ ها را داخل سینی چیده  به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر روی قارچ آب شده و طلایی شود.

 

مواد لازم برای قارچ شکم پر

  1. قارچ بزرگ: ۳۰  عدد
  2. پنیر پامسان رنده شده :1 پیمانه
  3. پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم
  4. اسفناج خرد شده: ۱ پیمانه
  5. پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
  6. نمک: ½ قاشق چایخوری
  7. فلفل سیاه و فلفل قزمز: به مقدار دلخواه

طرز تهیه قارچ شکم پر

این قارچ شکم پر  در فر تهیه می شود

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید . قارچ‌ها را شسته و ساقه قارچ‌ها را جدا کنید . اجازه دهید خشک شود .

در یک ظرف پنیر خامه‌ای، پنیر پارمزان، نمک، کمی فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

اسفناج‌ شسته شده را خرد کرده  و به این مواد اضافه کنیدو داخل قارچ‌ها را با مواد پر کنید. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید. قارچ‌ها را در سینی  چیده  و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرآب شده و طلایی شود.

مواد برای تهیه قارچ سوخاری خوشمزه

قارچ کوچک: ۲۰ عدد

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد سوخاری : پولکی یا معمولی 2 پیمانه

آرد سفید: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پودر سیر :به میزان لازم

فلفل سیاه و قرمز، فلفل پاپریکا، نمک: به مقدار دلخواه

Gharche sokhary

طرز تهیه قارچ شکم پر و سوخاری خوشمزه

طرز تهیه قارچ سوخاری

برای درست کردن قارچ سوخاری .قارچ‌ها تک تک در دست گرفته و زیر آب بگیرید وبشوید رو پارچه گذاشته تا آب آنها گرفته شود و سپس پوست آنها را به آرامی جدا کنید.

در یک ظرف گود آرد سفید را بریزید و با ادویه مزه‌دار کنید. تخم مرغ‌ها را در یک ظرف دیگر شکسته و  نمک و فلفل زده و هم بزنید و در یک ظرف هم آرد سوخاری  بریزید

قارچ‌ها را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بغلتانید. دوباره قارچ‌ها را به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. قارچ‌ها را در یک سینی بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید . در یک ماهیتابه تفلون گود روغن ریخته و اجازه دهید  خوب داغ شود. روی شعله ملایم گاز قارچها  را سرخ کنید

قارچ‌ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن قارچ گرفته شود.  قارچ سوخاری را با سس تارتار میل کنید.

 

پیراشکی 

طرز تهیه پیراشکی خوشمزه کرمدار /پیراشکی پفکی و تردد

این غذاهای بی ارزش را نخورید

طرز تهیه دونات خوشمزه در خانه /4 نکته مهم در تهیه دونات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا