طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و راحت

پنج‌شنبه 28 فروردین 1404 آشپزی
قارچ

قارچ شکم پر یکی از غذاهای لذیذ و مقوی است که می‌توان آن را با گوشت یا بدون گوشت تهیه کرد. این غذا به دلیل استفاده از قارچ، منبع غنی پروتئین و مواد مغذی است. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

قارچ شکم پر

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر با گوشت

  • قارچ بزرگ: ۱۵ عدد
  • گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه: نصف
  • پیاز نگینی: ۱ عدد کوچک
  • ذرت: ۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت

برای تهیه قارچ شکم پر ابتدا قارچ‌ها را خوب بشویید و ساقه آن‌ها را جدا کنید. پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. پس از آن، ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه و ذرت را اضافه کرده و مخلوط کنید. این مایه را داخل قارچ‌ها پر کنید و در یک ماهیتابه چیده و پنیر پیتزا را روی آن‌ها بریزید.

برای پخت در فر، دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و قارچ‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و طلایی شود.

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر بدون گوشت

  • قارچ بزرگ: ۳۰ عدد
  • پنیر پارمزان: ۱ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم
  • اسفناج خرد شده: ۱ پیمانه
  • پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
  • نمک: ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

طرز تهیه قارچ شکم پر بدون گوشت

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. قارچ‌ها را شسته و ساقه آن‌ها را جدا نمایید. سپس مواد را با هم مخلوط کرده و داخل قارچ‌ها پر کنید. قارچ‌ها را در سینی چیده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

طرز تهیه قارچ سوخاری

قارچ‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را در تخم‌مرغ، آرد و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. قارچ سوخاری را با سس تارتار سرو کنید.

پیراشکی 

طرز تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه و راحت

کوکی زنجبیلی

طرز تهیه کوکی زنجبیلی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا