طرز تهیه شنسیل مرغ خوشمزه +نکات مهم

جمعه 14 آذر 1399 آشپزی
شنسل مرغ 

شنسیل مرغ  با سس قارچ

نحوه پخت شنسیل مرغ خوشمزه

شنیسل مرغ از غذاهای پرطرفدار   است، اکثر افراد بخصوص کودکان  و نوجوانی این غذای خوشمزه را دوست دارند. تهیه شنسیل مرغ  ساده است  و به راحتی در خانه می توانید تهیه کنید .شنسیل مرغ  با سس قارچ و سس کچاپ طعم بی نظیری دارد.با آموزش شنسیل مرغ در مجله آشپزی دایان با  ما همراه باشید.در مقاله قبلی مجله طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری که جزء ساندویج های محبوب رستوران ها است را آموزش دادیم حتما ببینید.

 

مواد لازم برای  تهیه شنیسل مرغ خوشمزه

  1. سینه مرغ 1عدد
  2. آب پیاز نصف پیمانه
  3. آب لیمو 3 قاشق سوپ خوری
  4. زعفران دم شده  1 قاشق سوپ خوری
  5. تخم مرغ 2 عدد
  6. روغن برای سرخ کردن
  7. آرد سوخاری 1 و نیم پیمانه
  8. پودر سیر 1  قاشق چای خوری
  9. ادویه کاری 1 قاشق چای خوری
  10. نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه به میزان لازم

شنسیل مرغ  با سس قارچ

شنسیل مرغ

شنسیل مرغ

نحوه پخت شنسیل مرغ خوشمزه

برای درست کردن شنیسل باید از سینه مرغ استفاده کنید  و  سینه مرغ را روی تخته گوشت گذاشته و با دست محکم بگیردو و 3 برش افقی بدهید . به اندازه کف دست و ضخامت 1و نیم تا 2 سانت برش  بزنید. .بعد سینه های برش داده را بین  پلاستیک  گذاشته و با  بیفتک کوب  بکوبید تا سینه مرغ نرم شود زیاد لازم نیست بکوبید.

سپس  تکه های سینه مرغ را از پلاستیک خارج کرده  و مزه دار کنید و در  آب پیاز ، نمک ، زعفران و مقداری آب لیمو .و ادویه های که دوست دارید را اضافه کنیدو 1 تا 2 ساعت اجازه دهید تا مزه دار شود. هرچه مدت زمان بیشتری  مزه دار شود خوشمزه تر می شوذ

آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز ، نمک ، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار میکنیم .در یک کاسه بریزید

در یک کاسه   دیگر تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند . مقداری هم زعفران به آن اضافه میکنیم .

سینه مرع مزه دار شده را  ابتدا در آرد سوخاری مزه دار شده غلتانده  و بعد داخل تخم مرغ غلتانده  این کار را دو یا سه بار انجام دهید

تابه  نجسب متوسط را  روی حرارت   ملایم قرار دهید و به اندازه کافی  روغن داخل آن ریخته  تا کاملا داغ شود اگر روغن  خوب داغ نشود لایه روی آن کنده می شود.

و سپس سینه  مرغ های آغشته به آرد را داخل آن قرار دهید .تا کاملا دو طرف  آ« طلایی شود .و سپس روی دستمال آشپزی  قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

نکته

  1. هنگام سرخ کردن شنیسل شعله نه کم باشد نه خیلی زیاد.
  2. برای اینکه طعم شنیسل دلچسب تر شود به آرد سوخاری کمی پودر زعفران اضافه کنید
  3. اگر تکه های مرغ را بعد از طعم دار کردن و کوبیدن نیم پز کنید و بعد داخل آرد و تخم مرغ بغلتانید و سرخ کنید ، شنیسل شما خوشمزه تر میشود
کوکی زنجبیلی

کوکی زنجبیلی/طرز تهیه کوکی زنجبیلی در کمتر از 30 دقیقه

قارچ گریل شده / طرز تهیه یک شام سبک(قارچ گریل شده)

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi