شیرین عسل شکلاتی خانگی خوشمزه +طرز تهیه

چهارشنبه 12 آذر 1399 آشپزی

شیرین عسل شکلاتی

شیرین عسل شکلاتی شیرینی  خیلی خوشمزه ای است ومخصوصا بچه ها طعم آن را خیلی دوست دارند تهیه آن در خانه خیلی راحت است . برای تهیه  این شیرینی با ما همراه باشید. اگر  از شکلات مرغوب استفاده کنید از شیرین عسل بازاری  خوشمزه تر میشه  . در بخش قبلی آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی گردوی پفکی را آموزش داد طرز تهیه آن را ببینید 

مواد لازم برای تهیه شیرین عسل

  1. بیسکویت ساده : حدود ۲۴ عدد ( فقط گرد باشه زیاد ضخیم نباشه)
  2. شکلات تخته ای : ۱۵۰ گرم
  3. روغن مایع 3 قاشق غذا خوری 
  4. ژله ی الوورا : یک بسته
  5.  آب 1/3 پیمانه
  6. عسل 1 قاشق غذاخوری

 

چگونه شیرین عسل خانگی تهیه کنیم ؟

 ابتدا مارشمالو را تهیه کنید به این صورت که  1/3 پیمانه آب  را با پودر ژله مخلوط کنیدو  پنج دقیقه صبر کنید, سپس روی حرارت بنماری بگذارید و مدام هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شود 

بعد  عسل را اضافه وهم بزنید از روی حرارت بردارید, دو سه دقیقه صبر کنید . بعد با همزن برقی بزنید ( 10 تا 15 دقیقه)  تا فرم بگیرد.  مارشمالو  آماده است.

مارشمالو را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و بیسکویت ها را در سینی چیده و با قیف روی آنها  مارشمالو ریخته ویک بیسکویت دیگر  روی آن قرار  دهید . ( این کار را سریع انجام دهید چون مارشمالو سریع سفت می شود ) و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید

شکلات تخته ای و روغن مایع را  به روش  بنماری ذوب کنید بعد بیسکویت های آماده را داخل شکلات بزنید و روی  کاغذ روغنی بگذارید می توانید روی آن را با پودر پسته یا پودر نارگیل یا شکلات سفید تزیین کنید .  بعد حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود .

شیرین عسل چند ساعت که میمونه مارشمالو وسطش،کمی رطوبتش رو به بیسکوییت میده و واقعاً لذیذ و خوشمزه میشه. با این مواد گفته شده  متوانید 12 تا شیرین عسل تهیه کنید.

نکته ها :

  • میزان  آب را کم و زیاد نکنید چون اگر آب  زیاد بریزید مارشمالو وسط بیسکویت فرم نمی گیره ،اگرهم کم بریزید، سفت میشه 
  •  عسل را از مواد اولیه حذف نکنید برای فرم مارشمالو  ضروری است.
  •  برای تهیه مارشمالو می توان از وانیل یا گلاب هم استفاده کنید

 

باسلوق انار/باسلوق خوشمزه شب یلدا

چگونه یک کاسترول خوشمزه درست کنیم؟

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi