شیرین عسل شکلاتی شیرینی خیلی خوشمزه ای است ومخصوصا بچه ها طعم آن را خیلی دوست دارند تهیه آن در خانه خیلی راحت است . برای تهیه این شیرینی با ما همراه باشید. اگر از شکلات مرغوب استفاده کنید از شیرین عسل بازاری خوشمزه تر میشه . در بخش قبلی آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی گردوی پفکی را آموزش داد طرز تهیه آن را ببینید
مواد لازم برای تهیه شیرین عسل
- بیسکویت ساده : حدود ۲۴ عدد ( فقط گرد باشه زیاد ضخیم نباشه)
- شکلات تخته ای : ۱۵۰ گرم
- روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
- ژله ی الوورا : یک بسته
- آب 1/3 پیمانه
- عسل 1 قاشق غذاخوری
چگونه شیرین عسل خانگی تهیه کنیم ؟
ابتدا مارشمالو را تهیه کنید به این صورت که 1/3 پیمانه آب را با پودر ژله مخلوط کنیدو پنج دقیقه صبر کنید, سپس روی حرارت بنماری بگذارید و مدام هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شود
بعد عسل را اضافه وهم بزنید از روی حرارت بردارید, دو سه دقیقه صبر کنید . بعد با همزن برقی بزنید ( 10 تا 15 دقیقه) تا فرم بگیرد. مارشمالو آماده است.
مارشمالو را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و بیسکویت ها را در سینی چیده و با قیف روی آنها مارشمالو ریخته ویک بیسکویت دیگر روی آن قرار دهید . ( این کار را سریع انجام دهید چون مارشمالو سریع سفت می شود ) و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید
شکلات تخته ای و روغن مایع را به روش بنماری ذوب کنید بعد بیسکویت های آماده را داخل شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید می توانید روی آن را با پودر پسته یا پودر نارگیل یا شکلات سفید تزیین کنید . بعد حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود .
شیرین عسل چند ساعت که میمونه مارشمالو وسطش،کمی رطوبتش رو به بیسکوییت میده و واقعاً لذیذ و خوشمزه میشه. با این مواد گفته شده متوانید 12 تا شیرین عسل تهیه کنید.
نکته ها :
- میزان آب را کم و زیاد نکنید چون اگر آب زیاد بریزید مارشمالو وسط بیسکویت فرم نمی گیره ،اگرهم کم بریزید، سفت میشه
- عسل را از مواد اولیه حذف نکنید برای فرم مارشمالو ضروری است.
- برای تهیه مارشمالو می توان از وانیل یا گلاب هم استفاده کنید
ارسال دیدگاه