چگونه یک کاسترول خوشمزه درست کنیم؟

چهارشنبه 12 آذر 1399 آشپزی

برای تهیه کاسترول شلغم خانگی با ما همراه باشید

کاسترول شلغم یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهاست که ان را به راحتی در خانه درست کنید و نوش جان کنید که واقع یک پنسیلین طبیعی و خوشمزه است در ادامه طرز تهیه ان را به شما اموزش می دهیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه کاسترول شلغم

  • شلغم کوچک: یک کیلو و300  گرم
  •  قارچ درشت خرد شده: 20 گرم
  • خردل: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • خامه:  ۳ پیمانه
  •  سیر خرد شده: یک حبه
  •  پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
  •  نان خرد شده: نصف لیوان
    برای طرز تهیه کاسترول مکزیکی به این سایت مراجعه کنید

طرز تهیه کاسترول شلغم,کاسترول شلغم، یک پنیسیلین خوشمزه و طبیعی

۱_ فر را قبل از هر چیز گرم میکنیم

۲_ظرف مورد نظر را با کره دور تا دور و کف ان را چرب میکنیم

۳_خامه را روی حرارت بگذارید و وقتی به جوش آمد، سیر خرد شده  را به همراه خردل و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید ، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

۴_شلغم ها را  باریک برش بزنید و نصف  آن ها را داخل ظرف بچینید و نصف مخلوط خامه و سیر را روی آن بریزید سپس یک چهارم پیمانه پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و دوباره این کار را تکرار کنید تا شلغم ها تمام شود.

۵_با استفاده از فویل روی ظرف را ببندید و یک ساعت و ۲۰ دقیقه در فر بپزید.

۶_نان ها با استفاده از غذاساز خورد کنید تا جایی که ریز شود سپس قارچ را به نان اضافه کنید و چند بار هم بزنید و با یک چهارم باقی مانده پنیر پارمزان رنده شده، مخلوط کنید .

۷_ظرف را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی آن بردارید و مخلوط نان و پنیر را روی آن بریزید و 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد.

شیرین عسل شکلاتی خانگی خوشمزه +طرز تهیه

آش انار

طرز تهیه آش انار شیرازی با کوفته قلقلی/آش مخصوص شب یلدا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا