برای تهیه کاسترول شلغم خانگی با ما همراه باشید
کاسترول شلغم یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهاست که ان را به راحتی در خانه درست کنید و نوش جان کنید که واقع یک پنسیلین طبیعی و خوشمزه است در ادامه طرز تهیه ان را به شما اموزش می دهیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه کاسترول شلغم
- شلغم کوچک: یک کیلو و300 گرم
- قارچ درشت خرد شده: 20 گرم
- خردل: یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- خامه: ۳ پیمانه
- سیر خرد شده: یک حبه
- پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
- نان خرد شده: نصف لیوان
برای طرز تهیه کاسترول مکزیکی به این سایت مراجعه کنید
۱_ فر را قبل از هر چیز گرم میکنیم
۲_ظرف مورد نظر را با کره دور تا دور و کف ان را چرب میکنیم
۳_خامه را روی حرارت بگذارید و وقتی به جوش آمد، سیر خرد شده را به همراه خردل و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید ، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
۴_شلغم ها را باریک برش بزنید و نصف آن ها را داخل ظرف بچینید و نصف مخلوط خامه و سیر را روی آن بریزید سپس یک چهارم پیمانه پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و دوباره این کار را تکرار کنید تا شلغم ها تمام شود.
۵_با استفاده از فویل روی ظرف را ببندید و یک ساعت و ۲۰ دقیقه در فر بپزید.
۶_نان ها با استفاده از غذاساز خورد کنید تا جایی که ریز شود سپس قارچ را به نان اضافه کنید و چند بار هم بزنید و با یک چهارم باقی مانده پنیر پارمزان رنده شده، مخلوط کنید .
۷_ظرف را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی آن بردارید و مخلوط نان و پنیر را روی آن بریزید و 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد.
ارسال دیدگاه