طرز تهیه همبر گر مرغ سوخاری خانگی / زینگر برگر

سه‌شنبه، 1 دسامبر 2020 آشپزی
همبرگر مرغ سوخاری

همبرگر مرغ سوخاری 

همبر گر جزء فست فودها  خوشمزه  است که در همه جای دنیا طرفدارن زیادی دارد . همبرگر مرغ سوخاری یا زینگر برگر بسیار خوشمزه است و یکی از محبوبترین غذاهای  رستورانها در سراسر دنیا است  .هرچند خوردن فست فودها در رستورانها  بسیار دلچسب هست  ولی در این روزها به علت کرونا مجبور به خانه نشینی هستید با تهیه خانگی این فست فودها  در کنار خانواده از خوردن آنها  لذت ببرید .در بخش قبلی مجله دایان طرز تهیه همبر گر بوقلمون و همبرگر خوشمزه  ادویه مخصوص همبر گر و سس مخصوص همبر گر را  اموزش دادیم . با کلیک روی لینک آموزش آنها را ببینید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر مرغ سوخاری

برای ۶ نفر

  • سینه مرغ: ۶ تکه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شیر: ۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پنیر گودا: ۱۲ ورقه
  • لیمو ترش: نصف یک عدد
  • سس فلفل: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نان برگر ، خیار شور ،کاهو، گوجه فرنگی  به میزان لازم

مواد لازم برای سوخاری کردن برگر

  • آرد یا آرد سوخاری: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • نمک: به میزان لازم
  •  مخلوط فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پودر پاپریکا، پودر سیر: از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

چگونه همبرگر مرغ سوخاری تهیه کنیم

برای تهیه  همبرگر مرغ سوخاری ابتدا با  بیفتک‌کوب  خوب سینه مرغ را بکوبید. سپس سینه مرغ را به همراه مقداری کمی آب، فلفل سیاه ، نمک و زردچوبه بپزید تا فقط نیم پز شود. به مدت 15 دقیقه.

در ظرف مناسب  تخم مرغ‌ها را شکسته  و به همراه چند قاشق آب و آب لیمو ترش  ، نمک ومخلوط  ادویه گفته شده هم بزنید تا یکدست شود. در یک بشقاب آرد  یا آرد سوخاری  (می‌توانید از آرد سوخاری هم استفاده کنید، اما استفاده از آرد گندم باعث می‌شود  مرغ سوخاری شما پولکی شود). حالا سینه‌های مرغ پخته شده را ابتدا درمخلوط  تخم مرغ و ادویه و سپس در آرد گندم یا آرد سوخاری بغلتانید. این کار را دو بار تکرار کنید. یعنی یک بار دیگر در تخم مرغ و آرد بغلتانیدو در یک تابه گود مقداری مقداری روغن بریزید واجازه دهید  ماهی تابه خوب داغ شد  تکه‌های مرغ را در آن سرخ کنید. تا دو  طرف آن طلایی شود .

در این فاصله  سس پنیر را آماده کنید شیر و پنیر گودا را با هم روی بخار آب  به روش بن ماری آب کنید و مدام با چنگال  هم بزنید تا پنیر گوله نشود.

نان برگر را از وسط با دقت به دو نیم تقسیم کنیدو در تابه ای کمی روغن بریزد  هر دو قسمت نان را در تابه قرار دهید تا داغ و گریل شود. ( برشته شدن نان باعث می‌شود که به خاطر خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو سریع خمیر نشود).

در هر کدام از برش‌های نان‌های برگر خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو بچینید، روی آن‌ها یک تکه  مرغ سوخاری  بگذارید و روی آن را پنیر گودای مذاب بریزید و یک برش نان دیگر روی آن قرار دهید. اگر سس پنیری دوست ندارید از سس کچاپ یا  سس خردل  استفاده کنید. زینگر برگر شما آماده است نوش جان

 

بازدیدکنندگان : ۲ نفر
آش انار

طرز تهیه آش انار شیرازی با کوفته قلقلی/آش مخصوص شب یلدا

سفارش گرانترین کیک نامزدی توسط یک پدر عرب

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi