طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری خوشمزه و ساده

چهارشنبه 27 فروردین 1404 آشپزی
همبرگر مرغ سوخاری

همبرگر مرغ سوخاری یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست فودی است که نه تنها در رستوران‌ها بلکه در خانه‌ها نیز به راحتی تهیه می‌شود. با تهیه این غذا می‌توانید لحظات خوشی را در کنار خانواده‌تان سپری کنید. در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم چگونه این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر مرغ سوخاری

برای ۶ نفر:

  • سینه مرغ: ۶ تکه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پنیر گودا: ۱۲ ورقه
  • لیمو ترش: نصف یک عدد
  • سس فلفل: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نان برگر، خیار شور، کاهو، گوجه فرنگی: به میزان لازم

مواد لازم برای سوخاری کردن برگر

  • آرد یا آرد سوخاری: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • نمک: به میزان لازم
  • مخلوط فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پودر پاپریکا، پودر سیر: از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

چگونه همبرگر مرغ سوخاری تهیه کنیم

برای تهیه همبرگر مرغ سوخاری ابتدا با بیفتک‌کوب سینه مرغ را بکوبید. سپس آن را به همراه مقداری آب، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه بپزید تا نیم‌پز شود. در ظرفی مناسب، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و با کمی آب، آب لیمو، نمک و مخلوط ادویه هم بزنید. سینه‌های مرغ پخته شده را در این مخلوط و سپس در آرد بغلتانید. این کار را دو بار تکرار کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و تکه‌های مرغ را سرخ کنید تا طلایی شوند. در این فاصله، سس پنیر را با شیر و پنیر گودا روی بخار آب آماده کنید. نان برگر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و در تابه گریل کنید. در هر دو قسمت نان، خیارشور، گوجه‌فرنگی و کاهو قرار دهید و روی آن‌ها یک تکه مرغ سوخاری و پنیر گودای مذاب بگذارید. در نهایت، برش دیگر نان را روی آن قرار دهید. همبرگر مرغ سوخاری شما آماده است. نوش جان!

آش انار

طرز تهیه آش انار شیرازی خوشمزه برای شب یلدا

۰۱۳۹۰۷

گرانترین کیک دنیا برای نامزدی دختر عرب - شگفتی ای به قیمت ۷۵ میلیون دلار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا