دسر پاناکوتای انبه/ طرز تهیه دسر پاناکوتای انبه

جمعه 10 بهمن 1399 آشپزی
Deser panakotay anbe

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتای انبه

2-طرز تهیه دسر پاناکوتای انبه

 

دسرپاناکوتا ی انبه

دسر پاناکوتای انبه یک دسر ایتالیایی خیلی خوشمزه می باشد اکثر مردم انواع دسر پاناکوتا را دوست دارند و  از خوردن آن لذت می برند . امروز با طرز تهیه دسر پاناکوتای انبه در کنار شما هستیم. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه دسر مگنولیا ، دسر کنافه، دسر تریلیچه ، پودینگ وانیلی و ۱۰ نکته مهم در پخت کیک را مشاهده کنید .

پاناکوتا انبه

دسر پاناکوتای اَنبه

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتای انبه

  1. انبه :  ۲ عدد متوسط
  2. خامه صبحانه: 1 بسته
  3. ژله انبه:  ۲ بسته
  4. شیر:  ۳ پیمانه
  5. شکر:   ۳/۴ پیمانه
  6. زعفران دم کشیده: ۱ قاشق غذاخوری
  7. پودر ژلاتین:  ۲ قاشق سوپخوری
  8. آب جوش :  2 لیوان

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا ی انبه

  •  برای تهیه دسر پاناکوتای انبه ابتدا پوست انبه ها را می گیریم  و انبه را خرد می کنیم و انبه خرد شده را داخل میکسر می ریزیم تا به صورت پوره در بیاید.
  • پوره انبه را به همراه شیر، شکر و پودر ژلاتین داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.حالا باید مواد را به صورت مداوم هم بزنیم تا شکر و ژلاتین به صورت کامل حل شوند.  مواد داخل فابلمه نباید بجوشد و فقط باید گرم شود .
  • حالا حرارت را خاموش می کنیم و زعفران را نیز اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم.
  • قابلمه را به مدت ۵ دقیقه کنار می گذاریم تا کمی خنک شود . حالا خامه را داخل یک ظرف جادار کمی با چنگال  یا هم زن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
  • در ادامه نصفی از مخلوط پوره انبه را به خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم  سپس باقیمانده  مخلوط پوره انبه را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا دسر یک دست شود . حالا دسر را داخل لیوان های شفاف می ریزیم. تا نیمه لیوان های را از دسر پاناکوتا می ریزیم و لیوان را داخل یخچال قرار می دهیم تا دسر داخل آن کمی سفت شوند.
  • ( استفاده از ژله انبه اختیاری است و می توانید حذف کنید و در لیوان فقط ار دسر آماده شده با پوره انبه بریزید.)
  • سپس در یک ظرف مناسب 2 لیوان آب جوش می ریزیم و ژله ها را در آب جوش حل می کنیم تا کاملا شفاف شود ،  سپس اجازه می دهیم مایع ژله  خنک شود، سپس لیوان های  دسر پاناکوتا را از یخچال خارج می کنیم و  نیمه خالی لیوان را با ژله  پر می کنیم و مجددا در یخچال قرار می دهیم تا ژله ها بسته شوند.
  • وقتی ژله بست دسر  پاناکونای انبه ما آماده است . لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم و با تکه های انبه و گیلاس تزیین می کنیم  و  تا زمان سرو داخل یخچال قرار می دهیم.

نوش جان😋

halva

حلوا نسکافه ای/ طرز تهیه حلوا نسکافه ای خوشمزه

ghyme bichaghe

بیچاق قیمه / طرز تهیه بیچاق قیمه خوشمزه اردبیلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا