تهیه دسر برای علاقهمندان به قهوه
قهوه یکی از محبوبترین طعمها در جهان است. اگرچه دانه و پودر معمولاً برای تهیه نوشیدنی سنتی با عطر فوقالعاده استفاده میشود، اما همچنین به عنوان یکی از مواد تشکیلدهنده در یک مجموعه گسترده از دستورالعملهای غذایی نیز استفاده میشود!
موس قهوه
برای فرار از موس شکلات سنتی، فقط دو یا سه قاشق غذاخوری قهوه فوری را به دستور پخت خود اضافه کنید و مقدار کاکائو را کاهش دهید. نتیجه، دسری با سبک و سیاق اصیل و نوآورانه است.
کیک کرپ با موس قهوه
اگر میخواهید یک دسر بیشتری از پیشرفتهترین نوع دسرها داشته باشید، دستورالعمل ساخت کیک کرپ با موس قهوه بینظیر است. این دستورالعمل اگر چه برای آمادهسازی آن زمان بیشتری نیاز است، اما به هیچ وجه پیچیده نیست و قطعاً میتواند مهمانان شما را شگفت زده کند. فقط لایههای کرپ را با موس قهوه تند تند ترکیب کرده و با پودر کاکائو تزئین کنید.
کیک قهوه با ماست و دارچین
علاوه بر چهار قاشق غذاخوری قهوه در تست کیک، اسرار واقعی این کیک، ازجمله پر کردن داخلی آن با دارچین، شکر و کرانچ قهوه است. آنها باید قبل از اینکه به فر بروند با تست مخلوط شوند. برای یک میان وعده بعد از ظهر، کاملاً ایدهآل است!
بریگادیرو قهوهای
قهوه علاوه بر استفاده در دستورالعملهای سنتی، برای تهیه دسرهای کمتر شیرین نیز مورد استفاده قرار میگیرد. این مورد برای بریگادیرو، یک دسر برزیلی از نوع ترافل با شیر شیرینشده و شکلات، هم صدق میکند. شما میتوانید شکلات را با قهوه معمولی جایگزین کنید و خانه را برای بزرگسالان شیرین کنید!
تیرامیسو
تیرامیسو یکی از دسرهای محبوب علاقهمندان به قهوه است. این دسر سبک و کم شکر است و یکی از محبوبترین دسرهای ایتالیایی در جهان محسوب میشود.
کیک با فادج قهوهای
به جای تهیه کیک شکلاتی معمولی با خامه شکلاتی، چطور اگر طعم فادج شما را تغییر دهید؟ قهوه بسیار خوب با این نوع دستور العمل است، علاوه بر اینکه کیک را با مزهی متفاوتی تزیین میکند.
بیسکوییت قهوهای
تعداد کمی از افراد بیسکوییت قهوهای تهیه میکنند، اما دستورالعمل آن سریع و آسان است و فقط از ۵ ماده تشکیل شده است: آرد گندم، شکر، پودر شکلات، کره و قهوه فوری. پس از مخلوط کردن همه چیز، فقط کافیست بیسکوییتها را شکل داده و به فر بدهید. مهمانان شما از آن خوششان میآید!
قهوه دالگونا
تهیه نوشیدنی ویژه با قهوه هم بد نیست. نوشیدنی ویژه ای که در عکس مشاهده میشود، پیچیده به نظر میرسد، اما فقط ۱۰ دقیقه زمان برای آماده کردن آن لازم است. برای ساخت حبابها، نسبت یکسانی از قهوه فوری، شکر و آب جوش استفاده میشود. فقط کافیست مواد را با دست تا زمانی که جامد شوند، مخلوط کرده و حبابهای کرمی را به یک لیوان شیر اضافه کنید. عملی و خوشمزه!
کافه پاوه با کارامل
پاوه یک دسر برزیلی است که الهام گرفته از کشور فرانسه است. نام آن از کلمه “pavage” گرفته شده که به معنی “فرش” در زبان فرانسوی است. همانطور که از نام آن پیداست، این دسر به صورت لایهای ساخته میشود. در این حالت، یک لایه بیسکوییت و یک لایه قهوه کاراملی وجود دارد. به شدت جذاب و مغرور کننده است.
پودینگ قهوهای
یکی دیگر از نکات عالی، تغییر دادن پودینگ شیری سنتی به پودینگ قهوهای است. فقط کافیست پودر قهوه فوری را به دستورالعمل معمولی خود اضافه کنید و با یک تماس جادویی، یک دسر جدید و خوشمزه بر روی میز شما خواهید داشت.
برونی قهوهای
این دسر سنتی آمریکایی میتواند با یک تغییر، باعث ایجاد بوی بسیار شدیدی شود. برای این کار، باید نصف پیمانه قهوه قوی را به تست اضافه کنید. این یکی از دسرهایی است که حتی برای بیشتر افرادی که مشکوک و سرسام آور هستند، باید آن را امتحان کنند.
بستنی قهوهای
این بستنی با استفاده از کره تازه، شیر شیرینشده، وانیل و قهوه حل شونده تهیه میشود و برای تهیه آن به وسایل ویژهای نیاز ندارید. مواد را با هم مخلوط کرده و آن را به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار دهید. بهتر است به خاطر بیاورید که قبل از اضافه کردن مواد، کره باید تا زمان حاصل شدن یک کرم یکنواخت، ورقه و حجیم شود. این بستنی یک موفقیت قطعی است!
منبع : MSM
ارسال دیدگاه