تهیه دسر برای علاقه‌مندان به قهوه

پنج‌شنبه 22 تیر 1402 آشپزی
تهیه دسر برای علاقه‌مندان به قهوه

تهیه دسر برای علاقه‌مندان به قهوه

قهوه یکی از محبوب‌ترین طعم‌ها در جهان است. اگرچه دانه و پودر معمولاً برای تهیه نوشیدنی سنتی با عطر فوق‌العاده استفاده می‌شود، اما همچنین به عنوان یکی از مواد تشکیل‌دهنده در یک مجموعه گسترده از دستورالعمل‌های غذایی نیز استفاده می‌شود!

Capture 383

موس قهوه

برای فرار از موس شکلات سنتی، فقط دو یا سه قاشق غذاخوری قهوه فوری را به دستور پخت خود اضافه کنید و مقدار کاکائو را کاهش دهید. نتیجه، دسری با سبک و سیاق اصیل و نوآورانه است.

Capture 382

کیک کرپ با موس قهوه

اگر می‌خواهید یک دسر بیشتری از پیشرفته‌ترین نوع دسرها داشته باشید، دستورالعمل ساخت کیک کرپ با موس قهوه بی‌نظیر است. این دستورالعمل اگر چه برای آماده‌سازی آن زمان بیشتری نیاز است، اما به هیچ وجه پیچیده نیست و قطعاً می‌تواند مهمانان شما را شگفت زده کند. فقط لایه‌های کرپ را با موس قهوه تند تند ترکیب کرده و با پودر کاکائو تزئین کنید.

Capture 381

کیک قهوه با ماست و دارچین

علاوه بر چهار قاشق غذاخوری قهوه در تست کیک، اسرار واقعی این کیک، ازجمله پر کردن داخلی آن با دارچین، شکر و کرانچ قهوه است. آنها باید قبل از اینکه به فر بروند با تست مخلوط شوند. برای یک میان وعده بعد از ظهر، کاملاً ایده‌آل است!

Capture 380

بریگادیرو قهوه‌ای

قهوه علاوه بر استفاده در دستورالعمل‌های سنتی، برای تهیه دسرهای کمتر شیرین نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مورد برای بریگادیرو، یک دسر برزیلی از نوع ترافل با شیر شیرین‌شده و شکلات، هم صدق می‌کند. شما می‌توانید شکلات را با قهوه معمولی جایگزین کنید و خانه را برای بزرگسالان شیرین کنید!

Capture 379

تیرامیسو

تیرامیسو یکی از دسرهای محبوب علاقه‌مندان به قهوه است. این دسر سبک و کم شکر است و یکی از محبوب‌ترین دسرهای ایتالیایی در جهان محسوب می‌شود.

Capture 375

کیک با فادج قهوه‌ای

به جای تهیه کیک شکلاتی معمولی با خامه شکلاتی، چطور اگر طعم فادج شما را تغییر دهید؟ قهوه بسیار خوب با این نوع دستور العمل است، علاوه بر اینکه کیک را با مزه‌ی متفاوتی تزیین می‌کند.

Capture 378

بیسکوییت قهوه‌ای

تعداد کمی از افراد بیسکوییت قهوه‌ای تهیه می‌کنند، اما دستورالعمل آن سریع و آسان است و فقط از ۵ ماده تشکیل شده است: آرد گندم، شکر، پودر شکلات، کره و قهوه فوری. پس از مخلوط کردن همه چیز، فقط کافیست بیسکوییت‌ها را شکل داده و به فر بدهید. مهمانان شما از آن خوششان می‌آید!

Capture 377

قهوه دالگونا

تهیه نوشیدنی ویژه با قهوه هم بد نیست. نوشیدنی ویژه ای که در عکس مشاهده می‌شود، پیچیده به نظر می‌رسد، اما فقط ۱۰ دقیقه زمان برای آماده کردن آن لازم است. برای ساخت حباب‌ها، نسبت یکسانی از قهوه فوری، شکر و آب جوش استفاده می‌شود. فقط کافیست مواد را با دست تا زمانی که جامد شوند، مخلوط کرده و حباب‌های کرمی را به یک لیوان شیر اضافه کنید. عملی و خوشمزه!

Capture 376

کافه پاوه با کارامل

پاوه یک دسر برزیلی است که الهام گرفته از کشور فرانسه است. نام آن از کلمه “pavage” گرفته شده که به معنی “فرش” در زبان فرانسوی است. همانطور که از نام آن پیداست، این دسر به صورت لایه‌ای ساخته می‌شود. در این حالت، یک لایه بیسکوییت و یک لایه قهوه کاراملی وجود دارد. به شدت جذاب و مغرور کننده است.

Capture 374

پودینگ قهوه‌ای

یکی دیگر از نکات عالی، تغییر دادن پودینگ شیری سنتی به پودینگ قهوه‌ای است. فقط کافیست پودر قهوه فوری را به دستورالعمل معمولی خود اضافه کنید و با یک تماس جادویی، یک دسر جدید و خوشمزه بر روی میز شما خواهید داشت.

Capture 372

برونی قهوه‌ای

این دسر سنتی آمریکایی می‌تواند با یک تغییر، باعث ایجاد بوی بسیار شدیدی شود. برای این کار، باید نصف پیمانه قهوه قوی را به تست اضافه کنید. این یکی از دسرهایی است که حتی برای بیشتر افرادی که مشکوک و سرسام آور هستند، باید آن را امتحان کنند.

Capture 373

بستنی قهوه‌ای

این بستنی با استفاده از کره تازه، شیر شیرین‌شده، وانیل و قهوه حل شونده تهیه می‌شود و برای تهیه آن به وسایل ویژه‌ای نیاز ندارید. مواد را با هم مخلوط کرده و آن را به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار دهید. بهتر است به خاطر بیاورید که قبل از اضافه کردن مواد، کره باید تا زمان حاصل شدن یک کرم یکنواخت، ورقه و حجیم شود. این بستنی یک موفقیت قطعی است!

منبع : MSM

ترشی بیلهر

ترشی بیلهر/ طرز تهیه ترشی بیلهر خوشمزه با شوید

دستور پخت نان پیازچه

دستور پخت نان پیازچه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا