آیا سوپ کلم بروکلی سرشار از فیبر است؟/طرز تهیه سوپ بروکلی

پنج‌شنبه 29 تیر 1402 آشپزی
سوپ بروکلی

 سوپ بروکلی

اگر سوپ کلم بروکلی با پوره کردن کلم بروکلی بخارپز یا بو داده درست می شود،  سوپ بروکلی فیبر کافی برای تامین نیاز روزانه بدن را فراهم می کند.

کلم بروکلی یک سبزی غنی از فیبر است که به دلیل فواید سلامتی بسیاری مانند بهبود سطح گلوکز خون، محافظت از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد، کاهش سطح کلسترول، بهبود تنوع باکتری های روده و محافظت در برابر سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است

به طور طبیعی، دستور العمل های تهیه شده از کلم بروکلی مانند کلم بروکلی تفت داده شده، کلم بروکلی بو داده و کباب بروکلی همگی دارای فیبر هستند.

سوپ بروکلی به دلیل فرآیند پخت و افزودن مواد دیگر، فیبر کمتری نسبت به کلم بروکلی کامل دارد.

بنابراین در حالی که 100 گرم کلم بروکلی خام کامل 2.4 گرم فیبر دارد، سوپ تهیه شده از همان مقدار کلم بروکلی حاوی حدود 1.3 گرم است.  با این حال، این کاهش جزئی فیبر به هیچ وجه بر مزایای سلامتی که می توانید از گنجاندن این سبزی در رژیم غذایی خود دریافت کنید تأثیر نمی گذارد.

بروکلی حاوی مقدار زیادی فیبر است و هر غذایی که با کلم بروکلی درست شود، سرشار از فیبر خواهد بود.

سوپ بروکلی

سوپ بروکلی

طرز تهیه سوپ بروکلی با فیبر بالا

برای تهیه سوپ بروکلی با فیبر بالا، این روش را دنبال کنید:

-100 گرم بروکلی تمیز و خرد شده را بخار پز یا تفت دهید تا نرم شود.

-در قابلمه ای، نصف پیاز خرد شده، سیر، زیره و زنجبیل را با حداقل روغن تفت دهید تا معطر شود.

-تکه های بروکلی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

-1 فنجان آب سبزیجات یا مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

-برای افزایش ارزش غذایی این غذا می توانید سیب زمینی، گل کلم یا مقداری پنیر نیز اضافه کنید.

سوپ بروکلی

سوپ بروکلی

طرز تهیه سوپ بروکلی

 

مواد لازم :آب مرغ : سه پیمانه

پیاز متوسط : ‌۲ عدد

کلم بروکلی : نیم کیلو

آویشن : یک قاشق چای‌ خوری

برگ بو : یک عدد

سیر : دو حبه

کره : ۴ قاشق سوپ‌خوری

آرد : ۲ قاشق سوپ‌ خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

شیر : به مقدار کافی برای نرم کردن آرد

 

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و آب مرغ را آماده کنید.

قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار داده وآب مرغ، پیاز، کلم بروکلی، برگ بو، آویشن و سیر را به آن اضافه کرده سپس سوپ را روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم تر کرده و ۱۰ دقیقه دیگر نیز آن را حرارت دهید.

کره را درون قابلمه کوچکی ذوب کرده سپس آرد را به آن اضافه کنید و آن را مرتب هم بزنید سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

به مخلوط آرد و کره، تا حدی که نرم و یکدست شود مقداری شیر اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید.

برگ بو را از درون مخلوط آب مرغ بیرون آورده و سوپ را با همزن به صورت پوره درآورید.

مخلوط شیر و آرد را به آرامی با سوپ مخلوط کنید.سوپ را روی حرارت ملایم قرار داده تا خوب داغ شود.

برای طعم بهتر این غذا می توانید ان را با پنیر رنده شده میل کنید.

 

 

پیتزا شیکاگو

درست کردن پیتزا شیکاگو و خمیر پیتزا

ترشی بیلهر

ترشی بیلهر/ طرز تهیه ترشی بیلهر خوشمزه با شوید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا