نکات مهم در پخت کیک / 10 نکته مهم که در پخت کیک باید بدانیم

چهارشنبه 8 بهمن 1399 آشپزی
نکات مهم در پخت کیک

نکات مهم در پخت کیک

اکثر خانمها به پخت کیک و شیرینی علاقمند هستند مخصوصا در دوران قرنطینه کرونا اکثرا خانمها پخت کیک را در منزل امتحان کردند . ولی در بعضی مواقع  ظاهر کیک دلخواه ما نیست و پف لازم را ندارد یا وقتی از فر خارج می کنیم پف کیک می خوابد در این بخش با نکات مهم در پخت کیک با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه دسر تریلیچه  و  کیک ردولوت و کیک پرتقالی خوشمزه و کیک گردو و کشمش مقوی را مشاهده کنید.

نکات مهم در پخت کیک

برای اینکه کیک پوک و اسفنجی داشته باشید باید  نکات مهم در پخت کیک  را رعایت کنید .

  1. برای اینکه کیک اسفنجی شود و خوب پف کند  . از آرد مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید و 2 تا 3 بار ارد را  الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد افزوده و سپس با هم الک کنید تا آرد سبک شود
  2. درجه فر برای پخت کیک بسیار اهمیت دارد و باید 20 دقیقه قبل از پخت کیک فر  روشن شود تاکیک پف کند و پس از پایان پخت کیک را سریع از فر خارج نکنید چند لحظه اجازه دهید تا دمای فر پایین بیاید وسپس کیک را خارج کنید و نکته مهم اینکه موقع پخت کیک در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
  3. نکته دیگر استفاده از قالب مناسب است . چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی کند.حتما در دستور پخت کیک اندازه قالب گفته شده را رعایت کنید.
  4.  یکی دیگر از نکات مهم در پخت کیک جهت هم زدن است . وقتی آرد را به مواد کیک اضافه می کنید با لیسک در یک جهت هم بزنید تا پف مواد نخوابد.
  5. سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا کنید و مقداری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن می زنیم باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند و تا اخر  مواد در یک جهت هم زده شود.
  6. به میزان مواد اولیه دقت کنید مثلا  میزان زیاد روغن  پف کیک را می گیردیا اگر میزان آرد کم باشد مایه کیک رقیق می شود کیک درون فر پف می کند ولی وقتی  کیک را از فر خارج می کنید پف کیک می خوابد.
  7. قبل از پخت کیک تمام مواد اولیه کیک را نیم ساعت بیرون یخچال قرار دهید.
  8. از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنیدچون اگر بیکینگ پودر تاریخ گذشته باشد کیک خوب پف نمی کند و به میزان آن در مواد اولیه دقت کنید برای هر لیوان آرد 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر استفاده کنید.
  9. هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید
  10.  یگی دیگر از نکات مهم در پخت کیک این است که اگر کیک به صورت کامل پخته نشود و شما بدون تست کردن اینکه آیا پخته یا نه فر را خاموش کنید پف کیک به شدت کم می شود.( پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید اگر سیخ چوبی تمیز از کیک حارج شد  کیک شما پخته)
pouding vanily

پودینگ وانیلی / طرز تهیه دسر پودینگ وانیلی خوشمزه

SAMBOOSEH

سمبوسه گوشت/ طرز تهیه سمبوسه گوشت خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا