سمبوسه گوشت/ طرز تهیه سمبوسه گوشت خوشمزه

چهارشنبه 8 بهمن 1399 آشپزی
SAMBOOSEH

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه سمبوسه گوشت

2-طرز تهیه سمبوسه گوشت

سمبوسه گوشت

سمبوسه غذای  تند و  خوشمزه جنوبی است که طرفدار زیادی دارد .سمبوسه را به روشی ساده می توان تهیه کرد امروز با طرز تهیه سمبوسه گوشت درکنار شما هستیم. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه پیراشکی سوسیس و میتلف گوشت و کیک مرغ و همبرگر مرغ سوخاری مشاهده کنید.

سمبوسه گوشت

سمبوسه گوشت

مواد لازم برای تهیه سمبوسه گوشت

  1. پیاز بزرگ  :                 2 عدد
  2. جعفری خرد شده   :     نصف پیمانه
  3. رب گوجه فرنگی :        2 قاشق سوپخوری
  4. سیر له شده  :           2 حبه
  5. تخم گشنیز :              1/2 قاشق چایخوری
  6. پودر زیره سبز :           1/4 قاشق چایخوری
  7. زردچوبه، نمک و فلفل :  به مقدار لازم
  8. نان لواش یا یوفکا :       به میزان لازم
  9. گوشت چرخ شده :     300 گرم

طرز تهیه سمبوسه گوشت

  • برای تهیه سمبوسه ابتدا نان  های لواش را برش داده و در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان ها نرم بمانند.
  • پیازهای نگینی  شده را در تابه با مقداری روغن سرخ کنید تا  طلایی شود.گوشت چرخ شده را به پیاز اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا خوش رنگ شود، سایر ادویه ها، سیر، جعفری ریزخرد شده و نمک به گوشت اضافه کنید و به حرارت ملایم مواد را تفت دهید کمی آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد آب آن کاملا کشیده شود بعد از آماده شدن مواد سمبوسه آن را از روی حرارت برداشته و کنار بکذارید تا کاملا مواد خنک شود .
  • طریقه پیچیدن سمبوسه گوشت با لواش چندان سخت نیست با کمی دقت و حوصله می توانید سمبوسه های خود را بپیچید  یا با توجه به عکس زیر سمبوسه های خود را بپیچید

 

سمبوسه گوشت

سمبوسه گوشت

  • مهمترین نکته در تهیه سمبوسه این است که نان لواش باید نرم باشد تا هنگاه پیچیدن خرد نشود، پس، نان های لواش را از درازا به شکل مستطیل برش دهید اگر احساس کردید نان ها خشک هستند مقداری آب روی نان ها اسپری کنید.
  • بعد از پیچیدن سمبوسه گوشت  انها را در روغن فراوان و داغ  که سمبوسه در آن غوطه ور باشد سرخ کنید. همچنین برای خوشرنگ شدن پوسته نان می توانید مقداری زردچوبه به روغن اضافه کنید سمبوسه ها را  در روغن به خوبی سرخ کنید تا دو طرف آنها  طلایی شود.سمبوسه های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و   سپس سمبوسه گوشت را در ظرف سرو چیده و با سس فلفل یا سس کچاب میل کنید . خوشمزگی سمبوسه به داغ بودن و تند بودن آن است .نوش جان

 

  •  نکته : شما میتوانید  سمبوسه گوشت در فر هم تهیه کنید که سالم تر است . فقط کمی پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید. و در این صورت بهتر هست به جای نان لواش از خمیر یوفکا استفاده کنید. سمبوسه گوشت را به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه در فر بپزید. (سمبوسه پیچیده شده را در سینی فر بچینید و کمی روی آن روغن اسپری کنید و در فر قرار دهید.)

 

 

نکات مهم در پخت کیک

نکات مهم در پخت کیک / 10 نکته مهم که در پخت کیک باید بدانیم

asmooty rivas

اسموتی ریواس/ طرز تهیه اسموتی خوشمزه ریواس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا