دسر تریلیچه /طرز تهیه دسر ترلیچه دسر بسیار خوشمزه ترکی

پنج‌شنبه 2 بهمن 1399 آشپزی
daser teriliche

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

2-مواد لازم برای تهیه شربت

3-مواد لازم برای تهیه سس کارامل

دسر تریلیچه

دسر تریلیچه دسر بسیار خوشمزه ترکی است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید دسر بساز زیبا برای مهمانی ها و دورهمی ها است . این دسر از یک کیک اسفنجی که با شیر و خامه خیس می شود تهیه شده با رویه کارامل و خامه فرم گرفته شده تزیین می شود.

در بخش آشپزی دایان طرز تهیه باقلوا به ساده ترین روش و دسر مگلونیا  توت فرنگی مخصوص مهمانی ها و دسر کنافه و دسر کازان دیبی که جزء دسرها خوشمزه ترکی است را ببینید.

 

دسر تریلیچه

دسر تریلیچه

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

  1.  شکر دانه ریز :1 لیوان سر خالی
  2. آب داغ : 1 لیوان
  3. تخم مرغ :6 عدد
  4. آرد  مخصوص قنادی :1و 1/2 لیوان
  5.  بیکینگ پودر  :1 قاشق مربا خوری
  6. پودر وانیل : 1قاشق چای جوری

طرز تهیه کیک اسفنجی برای دسر تریلیچه

برای دسر تریلیچه باید کیک اسفنجی تهیه کنیم و در بخش ها ی قبلی طرز تهیه کیک اسفنجی 4 تخم مرغی بدون فر را آموزش دادیم .در صورت نیاز دستور پخت را با کلیک روی کیک اسفنجی ببینید .برای پخت کیک مواد را 1 ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهید و فر را 20 دقیقه قبل روشن کنید .و فالب را چرب کرده و کاغذ روغنی ذر آن انداخته و کنار بگذارید.

  • تخم مرغ ها و شکر و وانیل را در ظرفی می ریزیم و با همزن برقی به مدت 8 تا 10 دقیقه  و به خوبی هم می زنیم.تا تخم مرغ و شکر کرمی رنگ و کشدار شود.همان طور که هم زن کار می کند آب گرم را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
  • یک و نیم لیوان آرد و بیکینگ پودر  را 2 تا 3 بار الک کرده و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید در یک جهت هم زد اگر آرد گلوله شده کمی با همزن برقی بزنید. ( آرد را یکباره اضاقه نکنید بلکه به تدریج و کم کم)
  • مایع کیک را  روی کاغذ روغنی که در کف ظرف پیرکس  پهن کرده ایم ، می ریزیم. ( از ظرف پیرکس استفاده می کنیم چون دسر را در همین ظرف سرو می کنیم)
  • کیک را در ابتدا به مدت 10 دقیقه در دمای 170 درجه درون فر قرار می دهیم؛سپس دمای فر را روی 150 درجه تنظیم کرده و به مدت 30 دقیقه کیک را درون فر می پزیم. بعد ار این مدت پخت کیک  را با فرو بردن خلال دندان در کیک چک می کنیم.و از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب بیرون آورده و کاغذ روغنی ان را جدا کرده و برعکس داخل قالب برگردانید و برش دهید و به تدریج شربت را که در زیر توضیح می دهیم  راروی کیک بریزید.

مواد لازم برای تهیه شربت :

  1. شیر 1 لیتر
  2. خامه 500 میلی لیتر

برای دسر تریلیچه باید کیک اسفنجی را با شربت خیس کنیم .برای درست کردن شربت کیک, خامه و شیر را با هم خوب مخلوط میکنیم و این مایع را با ملاقه کم کم روی کیک می ریزیم تا تمام شود و کیک را در یخچال قرار می دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  1. شکر  :1 فنجان
  2. خامه یک پیمانه
  3. کره :1 قاشق مربا خوری
  4. خامه فرم گرفته شده یا خامه صبحانه برای تزیین به میزان لازم

برای تهیه سس کارامل  شکر را در ظرفی می ریزیم.ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و تا آب شدن شکر ، آن را هم می زنیم.وقتی شکر رنگی نسبتاً روشن به خود گرفت ، یک قاشق غذاخوری کره اضافه می کنیم و در آخر یک پاکت خامه را به ظرف اضافه کرده و تا رسیدن به غلظت مناسب مایع را روی حرارت  ملایم هم می زنیم.کارامل آماده است کمی که خنک شد استفاده کند.

دسر تریلیچه

تزیین دسر تریلیچه

کیک را از یخچال بیرون آورده و یک لایه نازک خامه زده شده روی آن می کشیم و سپس کارامل را روی آن ریخته و با کاردک صاف می کنیم و در اخر  مقداری خامه در قیف ریخته و به صورت خطوط موازی فاصله دار روی کارامل می ریزیم و با یک خلال دندان خطوط  را یک باربه سمت بالا و یک بار به سمت پایین به هم وصل می کنیم.دسر شما آماده است 1تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید
ا

 

pokh te morg be ravsh mootafavet

طرز تهیه مرغ گریل شده با سالسای آووکادو

Kotlet goshte

کتلت گوشت / طرز تهیه کتلت گوشت خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا