کنافه، دسر خوشمزهای از ترکیه است که با استفاده از رشتههای کادایف و پنیر لبنه تهیه میشود. این دسر جذاب و پرطرفدار در کشورهای مختلف با روشهای متفاوتی تهیه میشود. در اینجا به شما طرز تهیه کنافه را آموزش میدهیم تا بتوانید این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
برای تهیه کنافه خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
- رشته کادایف: ۱ بسته
- پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
- شکر: ۱ لیوان
- کره: ۱۵۰ گرم
- پسته خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- آب: ۱ لیوان
- پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری
- گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
چگونه در خانه کنافه خوشمزه تهیه کنیم؟
ابتدا شربت کنافه را تهیه کنید. شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام بگیرد. میتوانید کمی زعفران و گلاب به شربت اضافه کنید.
از لوازم قنادی، رشته کادایف را تهیه کنید. رشتههای کادایف را از هم باز کرده و به اندازههای کوچک خرد کنید. یک قاشق کره را برداشته و بقیه کره آب شده را به رشتهها اضافه کرده و مخلوط کنید.
دیوارههای ظرف پیرکس را با کره آب شده چرب کنید و نصف رشتهها را در کف ظرف به صورت یکنواخت بریزید و با دست فشار دهید تا روی آن صاف شود.
سپس پنیر را روی رشتهها بریزید و پسته خرد شده، گردو و پودر نارگیل را به ترتیب روی مواد بریزید و در آخر نصف دیگر رشتهها را روی آنها ریخته و فشار دهید تا به هم بچسبند.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و کنافه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. در ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی کنافه طلایی شود.
پس از خارج کردن کنافه از فر، شربت سرد شده را روی آن بریزید و با پودر پسته تزیین کنید. این دسر خوشمزه را گرم سرو کنید تا پنیر داخل آن نرم بماند.
از تهیه این دسر خوشمزه در خانه لذت ببرید و آن را با یک فنجان چای یا قهوه سرو کنید!
ارسال دیدگاه