پروتئین بار شکلاتی خوشمزه و مقوی خانگی + طرز تهیه به 2 روش

شنبه 22 آذر 1399 آشپزی
protin bar Shokolaty

پروتئین بار شکلاتی

پروتین بار شکلاتی که آموزش می دهیم میان وعده بسیار عالی برای ورزش کاران و نوجوانان است  که به راحتی در خانه می توانید تهیه کنید. پروتئین بار شکلاتی خانگی هم خوشمزه است و هم انرژی زا و کاملا گیاهی هستند. پروتئین بارها به دلیل شکلاتی که به آن ها اضافه شده طرفدار زیادی خواهد داشت. در بخش قبلی مجله  آشپزی  دایان طرز تهیه گرانولار را آموزش دادیم  که همانند شکلات بار  میان وعده مقوی است را حتما ببینید

مواد لازم  برای تهیه پروتئین بار شکلاتی خانگی

  1. گردو نصف پیمانه
  2. فندق نصف پیمانه
  3. بادام نصف پیمانه
  4. مغز دانه شاهدانه یک چهارم پیمانه
  5. خرما ۱۰ تا 12 عدد
  6. پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
  7. نمک یک پیس
  8. آب یا آبمیوه دلخواه ۲ – ۴ قاشق غذاخوری
  9. عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه پروتئین بار شکلاتی خانگی

۱ .مغزها را در پلاستیک ضخیم بگذارید و  به آرامی با گوشت کوب بکوبید یا در غذاساز ریخته و پودر کنید. می توانید مغزها قبل از خورد کردن کمی تفت دهید

 ۲ . خرما، وانیل ، پودر کاکائو، نمک  و آب  یا آب میوه را اضافه کرده هم بزنید تا مواد حالت خمیری به خود بگیرند.

۳ . مواد را چک کنید اگر با فشار بین انگشتانتان چسبیدند آماده است در غیر اینصورت می توانید یک قاشق دیگر آب اضافه کنید.

۴ . مقداری از مواد را برداشته به  اندازه گردو  در دست گرد کنید توپک های شکلاتی را در پودر کاکائو یا شکلات ذوب شده بگردانید و روی کاغذ روغنی بچینید.

۶ .  توپک ها را ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا  خودشان را بگیرند و در ظرفی در دار بچینید. این توپک ها را تا ۱ هفته  می توانید در یخچال و تا یک ماه در فریزر نگهداری نمایید   یا کف یک ظرف را سلفون انداخته و  مایه خمیری را روی آن پهن کنید و روی ان شکلات ذوب شده یا پودر کاکائو پاشیده در فریز قرار دهیدو سپس با چاقو برش دهید

shokolat Bar

پروتئین بارشکلاتی

روش دوم

مواد لازم برای پروتئین بار شکلاتی

  • کره 55 گرم
  • شیر عسلی: 190 گرم
  • شکلات تلخ: 175 گرم
  • بیسکویت دایجستیو : 110 گرم
  • کشمش پلویی: 25 گرم
  • گردو : 25 گرم

طرز تهیه پروتین بار شکلاتی

1. شکلات و کره را در ظرف مناسبی ریخته بر روی بخار آب قرار دهید( به روش بن ماری) ذوب شود

2. سپس ظرف را از روی حرارت برداشنه و به شکلات ذوب شده شیرعسل اضافه  کنید و هم بزنید تا کرمی شود . سپس بیسکویت های را که در غذا ساز پودر کردید و کشمش پلویی و گردوی خرد شده را  به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند

3. قالب  را با کمی کره چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. کاغذ روغنی را کمی بلندتر از ارتفاع قالب در نظر بگیرید تا هنگام خارج کردن شکلات از قالب این کار راحت تر انجام شود.

4. مایه آماده را در قالب بریزید و  روی آن را صاف کنید و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. سپس قالب را از یخچال خارج نموده و حدود 5 دقیقه در دمای محیط بگذارید. در این فاصله به کمک خط کش و چاقو خط برش های یک و نیم سانتیمتری علامت بگذارید

5. پس از آن به کمک کاغذ روغنی، شکلات بار را آرام آرام از قالب بیرون بکشید. سپس با چاقوی تیز از روی علامت های زده شده برش دهید  وپروتئین بار شکلاتی را در ظرف سر بسته در یخچال یا فریز قرار دهید
salad Rosi

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه / 2 نکته مهم در تهیه سالاد روسی

halim

طرز تهیه حلیم سنتی و اصیل/ 4 نکته مهم برای پخت حلیم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا