کیک نارگیلی / طرز تهیه کیک نارگیلی ساده خوشمزه

یکشنبه 24 اسفند 1399 آشپزی
ceak nargily

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی

2-طرز تهیه کیک نارگیلی

کیک نارگیلی

کیک نارگیلی جزئ کیک های خوشمزه و پر طرفدار است و میان وعده مناسبی است برای تمام سنین .با طرز تهیه کیک نارگیلی با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کیک صبحانه و کیک زبرا خوشمزه و کیک شکلاتی آلمانی  را مشاهده کنید .

 

کیک نارگیلی

کیک نارگیلی

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی

  1. تخم مرغ :۴ عدد
  2. شکر :1/2 پیمانه
  3. آرد :۲ پیمانه
  4. پودر نارگیل :۱ پیمانه
  5. روغن مایع :۱/۲ پیمانه
  6. شیر :۱/۲ پیمانه
  7. بیکینگ پودر: ۱ ق غذا خوری
  8. وانیل :نوک ق چای خوری
  9. آب جوش: ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کیک نارگیلی

  • برای تهیه کیک مواد اولیه را 1 ساعت قبل از یخچال  خارج کنید تا به دمای محیط برسد .
  •  آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم تا سبک شود .
  • سپس فر را روشن کنید تا گرم شود.
  • برای داشت کیک با پف و بافت خوب ابتدا  زرده و سفیده را جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه مناسب  ریخته و با دور تند همزن برقی بزنید تا کف کند سپس نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا جای که ظرف را برمی گردانید از ظرف بیرون نریزد سپس ظرف را در یخچال قرار دهید .
  • سپس زرده ها را به همراه بقیه  شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن برقی بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.
  • سپس 1/2 پیمانه شیر و روغن را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید در آخر آب جوش را اضافه کنید و خیلی سریع به همزدن ادامه دهید تا مواد کشدار شود هم زن را کنار بگذارید
  • آرد  3 بار الک شده را طی ۳ مرحله به زرده اضافه کنید و با لیسک در یک جهت  هم بزنید.
  • سپس پودر نارگیل را نیز  به مواد کیک اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید.
  • در ادامه سفیده تخم مرغ را به آرامی به مواد اضافه کنید و با لیسک  در یک جهت خوب هم بزنید تا مواد کاملا یک دست شود.
  • یک قالب مناسب برداشته ته و بدنه آن را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی انداخته  مایه کیک را داخل قالب ریخته وقالب را چند بار روی میز  بکوبید تا هوای اضافه ی داخل مواد کیک  خارج شود.
  • قالب را  داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا  بپزد 10 دقیقه آخر مواظب باشید کیک نسوزد چون حرارات فرها با هم فرق می کند . سپس پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان چک کنید اگر خلال تمیز از کیک خارج شد  کیک شما پخته . کیک را ار فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود و از قالب خارج کنید. سپس  روی کیک را با پودر نارگیل یا شکلات ذوب شده تزئین کنید. نوش جان

 

sharbate bidmeshk

شربت بیدمشک/ طرز تهیه شربت بیدمشک خوشمزه و پر خاصیت

khoresh gyme

خورش قیمه نجفی/ طرز تهیه قیمه نجفی خوشمزه و خوش عطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا