طرز تهیه کیک قیسی خوشمزه با طعم بی نظیر

چهارشنبه 4 بهمن 1402 آشپزی
Cake ghysy

کیک قیسی

کیک قیسی یکی از کیک های خوشمزه بین المللی است که به روشهای مختلفی  تهیه می شود و میان وعده خوشمزه ای برای عصرانه است . با تهیه کیک قیسی طعم متفاوت کیک را امتحان کنید  در بخش اشپزی دایان طرز تهیه کیک کشمش گردو   و   کیک تی تاپ  و  کیک اسفنجی بدون فر را آموزش دادیم را ببینید

مواد لازم برا ی تهیه کیک قیسی

  • آرد سفید ۳ لیوان
  • قیسی 300 گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • مارگارین ۱۲۵ گرم
  • شکر ۱ لیوان
  • خامه صبحانه پاکت ۲۰۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
کیک قیسی

کیک قیسی

طرز تهیه کیک قیسی

برای تهیه  همه کیک ها این نکات را رعایت کنید تا  کیکی باکیفیت داشته باشید .

مواد کیک را 1 ساعت قبل از شروع پخت کیک بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند .

فر را 15 دقیقه قبل روشن کنید برای  کیک قیسی  فر را روی حرارت 150 درجه قرار می دهیم

آرد و بیکینگ پود را با هم 2 تا 3 بار الک کنید تا آرد سبک شود.

فالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی کف آن انداخته و کنار بگذارید .

برای تهیه کیک قیسی  مارگارین را داخل کاسه مناسب  می ریزیم، سپس وانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی آن ها را هم می زنیم به مدت 4 تا 5 دقیقه و در  حین همزدن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ 1 دقیقه هم می زنیم  و سپس تخم مرغ بعدی را اضافه  می کنیم

سپس خامه و آرد را اضافه می کنیم و با همزن کاملا مخلوط می کنیم و   هم زن را خاموش می کنیم

قیسی ها را  مکعبی خرد می کنیم.سپس با کمی آرد آن ها را آغشته می کنیم تا قیسی در کیک ته نشین نشود و  سپس به مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک به طور دورانی  در یک جهت هم می زنیم تا تکه های قیسی با مایه کیک مخلوط شود.

قالب لوف ۳۴ سانتی متر یا هر قالبی را انتخاب می کنیم و  کاملا چرب می کنیم.

سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و روی آن صاف می کنیم و چند مرتبه قالب را روی  میز  می کوبیم تا هوای داخل مایه کیک  خارج شود. قالب را داخل فر قرار می دهیم تابا دمای 150 درخه سانتی گراد  به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک بپزد .بعد از 40 دقیقه پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان چک کنید .

پس از پخت کیک قالب آن را از داخل فر بیرون می آوریم و روی کیک را با پارچه ای نمدار می پوشانیم تا بافت کیک نرم شود.

اجازه می دهیم تا کیک خنک شود سپس  به آرامی از داخل قالب بیرون می آوریم و برش می زنیم و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم.

کیک قیسی

کیک قیسی

نکات:

می توانید به جای قیسی از زردآلو خشک نیز استفاده کنید.

برای طعم قوی تر قیسی، می توانید آنها را قبل از استفاده به مدت 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید.

اگر از گردو استفاده می کنید، می توانید آن را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه قیسی و کشمش به مایه کیک اضافه کنید.

برای پخت بهتر کیک، از قالبی با قطر 20 تا 25 سانتی متر استفاده کنید.
ب

رای اطمینان از پخت کیک، می توانید از خلال دندان استفاده کنید. اگر خلال دندان بعد از فرو بردن در کیک تمیز بیرون آمد، کیک پخته شده است.

کیک قیسی یک کیک خوشمزه و ساده است که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این کیک یک گزینه ایده آل برای پذیرایی از مهمانان و یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای کودکان است.

امیدوارم از این دستور کیک لذت ببرید!

شیرینی نوقا

شیرینی نوقا طرز تهیه شیرینی نوقا

واویشکای گوشت

طرز تهیه واویشکای گوشت/2 روش پخت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا