سمبوسه مرغ یک غذای جنوبی خوشمزه است که به صورت تند سرو میشود. در اینجا شما را با طرز تهیه سمبوسه مرغ آشنا خواهیم کرد. این غذا با استفاده از مواد تازه و طرز تهیهای ساده، مناسب برای مهمانیها و دورهمیها است.
مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه مرغ
- فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
- فلفل دلمه: 1 عدد
- روغن: به میزان لازم
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- نان لواش یا یوفکا: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- فلفل قرمز و آویشن: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه مرغ
- برای تهیه سمبوسه مرغ ابتدا گوشت مرغ را به همراه یک پیاز کوچک و مقداری زردچوبه و آب جوش داخل یک قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آبپز شود.
- بعد از پختن گوشت مرغ و سرد شدن آن، گوشت مرغ را ریش ریش میکنیم و کنار میگذاریم.
- یک تابه مناسب را روی شعله قرار داده و پیاز نگینی ریز خرد شده را به همراه کمی روغن در آن ریخته و تفت میدهیم تا طلایی شود، سپس سیر له را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. حالا کمی زردچوبه اضافه میکنیم.
- پس از آن، مرغ ریش ریش شده را اضافه میکنیم. فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و نمک به تابه اضافه میکنیم و مواد را خوب تفت میدهیم. تابه را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم تا مواد خنک شود (حتما مواد خنک شود تا نان سمبوسه خمیر نشود).
- برای پیچیدن سمبوسه مرغ میتوانیم از نان لواش یا نان یوفکا استفاده کنیم.
- اگر از نان لواش استفاده کنیم، یک برش با عرض ۷ و طول ۱۰ سانتی متر به نان میزنیم و نانها را به این ترتیب برش میدهیم و در کیسه فریز قرار میدهیم تا خشک نشوند.
- سپس مقداری از مایه مرغ را ابتدای برش نان قرار میدهیم و نان را به صورت لولهای یا مثلثی میپیچیم. به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را میپیچیم.
- در یک ظرف گود و کوچک روغن میریزیم که سمبوسهها در روغن شناور باشند، سپس روی حرارت ملایم قرار میدهیم و سمبوسهها را سرخ میکنیم. در پایان سمبوسهها را به همراه سس کچاپ و سس فلفل سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه