
فهرست مطالب
1-مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه مرغ
سمبوسه مرغ
سمبوسه یک غذای جنوبی خوشمزه است که به صورت تند سرو می شود . امروز با طرز تهیه سمبوسه مرغ در کنار شما عزیزان هستیم. در بخش آشپزی دایان طرزتهیه سمبوسه گوشت و کیک گوشت خوشمزه و مقوی و کتلت مرغ را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه مرغ
- فیله مرغ :۳۰۰ گرم
- فلفل دلمه : 1 عدد
- روغن: به میزان لازم
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- نان لواش یا یوفکا :به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- فلفل قرمز و آویشن: به مقدار لازم
- زردچوبه :به مقدار لازم

سمبوسه مرغ
طرز تهیه سمبوسه مرغ
- برای تهیه سمبوسه مرغ ابتدا گوشت مرغ را به همراه یک پیاز کوچک و مقداری زردچوبه و آب جوش داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود.
- بعد از پختن گوشت مرغ و سرد شدن آن گوشت مرغ را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.
- یک تابه مناسب را روی شعله قرار داده و پیاز نگینی ریز خرد شده را به همراه کمی روغن در آن ریخته تفت می دهیم تا طلایی شود ، سپس سیر له را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم حالا کمی زردچوبه اضافه می کنیم.
- سپس مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و نمک به ماهی تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت میدهیم.تابه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا مواد خنک شود(حتما مواد خنک شود تا نان سمبوسه خمیر نشود)
- برای پیچیدن سمبوسه مرغ می توانیم از نان لواش یا نان یوفکا استفاده کنیم
- اگر از نان لواش استفاده کنیم یک برش با عرض ۷ و طول ۱۰ سانتی متر به نان می زنیم و نان ها را به این ترتیب برش می دهیم و در کیسه فریز قرار می دهیم تا خشک نشوند.
- سپس مقداری از مایه مرغ را ابتدای برش نان قرار می دهیم و نان را به صورت لوله ای یا مثلثی می پیچیم. به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را می پیچیم.
- در یک ظرف گود و کوچک روغن می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سمبوسه ها را سرخ می کنیم. در پایان سمبوسه های را به همراه سس کچاپ و سس فلفل سرو می کنیم.
ارسال دیدگاه