
مواد لازم برای تهیه چیکن لقمه
- فیله مرغ: 5 عدد
- تخم مرغ زده شده:2 عدد
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
- پاپریکا: دو قاشق چای خوری
- پودر سوخاری: 1 پیمانه
- پودر نارگیل: 1/2 پیمانه
طرز تهیه چیکن لقمه
- برای پخت مرغ به روش متفاوت ابتدا باید فیله مرغ را طعم دار کرد به هر روش که دوست دارید . یا فیله های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید.و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- سپس پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید در ظرف مناسب بریزید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکشته و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- تکه های مرغ مزه دار شده را ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. آنها را حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید و هر از گاهی زیر و رو کنید تا طلایی شوند .
- یا در ماهی تابه با روغن سرخ کنید. چیکن لقمه را با چیپس سیب زمینی در ظرف سرو چیده و با سس فلفل یا سس کچاپ میل کنید
ارسال دیدگاه