طرز تهیه چیکن لقمه

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
پخت مرغ به روش متفاوت

مواد لازم برای تهیه چیکن لقمه

  1. فیله مرغ: 5 عدد
  2. تخم مرغ زده شده:2 عدد
  3. نمک  و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  4. پاپریکا: دو قاشق چای خوری
  5. پودر سوخاری: 1 پیمانه
  6. پودر نارگیل: 1/2 پیمانه

طرز تهیه چیکن لقمه

  •  برای پخت مرغ به روش متفاوت  ابتدا باید فیله مرغ را طعم دار کرد به هر روش که دوست دارید  . یا  فیله های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید.و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • سپس پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید در ظرف مناسب بریزید.
  •   تخم مرغ ها را در ظرفی شکشته  و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • تکه های مرغ  مزه دار شده را ابتدا در تخم مرغ  و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. آنها را حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید  و هر از گاهی زیر و رو کنید  تا طلایی  شوند .
  • یا در ماهی تابه با روغن سرخ کنید. چیکن لقمه را با چیپس سیب زمینی در ظرف سرو چیده و با سس فلفل یا سس کچاپ میل کنید

 

جوجه کباب و نکات آن

انبه؛ آل پاچینوی دنیای میوه ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا