طرز تهیه حلوا تبریزی

دوشنبه 27 شهریور 1402 آشپزی
حلوا تبریزی

حلوا تبریزی

حلوا تبریزی دسر خوشمزه و پر طرفدار هست که به روشهای مختلف  پخته می شود حلوا تبریزی حلوای خوشمزه  که در این بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم همچنین طرز تهیه حلوا سیاه اردبیلی و حلوا سیاهدانه و ارده پر خاصیت را مشاهده کنید  .

 

حلوا تبریزی

حلوا تبریزی

نکات مهم در تهیه حلوا تبریزی

حلوای خوشمزه تبریزی یکی از دسر های محبوب و پرطرفداری است که با روش های مختلف پخته می شود.

تفت دادن آرد خیلی مهم هست اگر خامی آرد به خوبی گرفته نشود حلوا به کام می چسبه .

آرد مورد استفاده در این حلوا آرد سفید قنادی است و در تهیه این حلوا از آرد سنگک استفاده نکنید.

بهتره حلوا رو یک روز قبل از سرو تهیه کنید.

در این حلوا می توانید به جای بادام از گردو داخل حلوا استفاده کنید.

برای درست کردن پودر بادام ، مغز بادام را پنج الی ده دقیقه در آبجوش قرار دهید و بعد آبکش کنین.

و خیلی راحت پوست بادام ها رو با دست جدا کنین بعد بادام های پوست کنده راروی سینی پهن کنید و دو روز کنار بذارین تا خشک بشه سپس با آسیاب پودر کنیدو از الک رد کنید تا پودر بادام شما نرم شود.

 

حلوا تبریزی

مواد لازم برای حلوای تبریزی:

آرد سه پیمانه، ۱۰۰ گرم کره، ۱/۳ پیمانه روغن جامد، ۲ قاشق غذا خوری پودر هل تازه آسیاب شده، ۱/۲ قاشق چای خوری زنجبیل، ۱/۲ پیمانه پودر بادام، ۱ پیمانه پودر قند، ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده و ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری گلاب.

طرز تهیه حلوا تبریزی

برای تهیه ی حلوا تبریزی، اول آرد را الک کنید و درون تابه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و آن را به آرامی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و قابل خوردن شود. همچنین مدام آرد را هم بزنید تا نسوزد. دقت کنید که شعله گاز ملایم باشد. پس از تفت دادن آرد، کمی حوصله به خرج دهید. وقتی بوی آرد بلند شد و رنگ آن تغییر کرد، شعله را خاموش کنید.

در این مرحله، آرد را مجدداً الک کنید؛ الک کردن آرد تاثیر زیادی روی کیفیت حلوا دارد. آرد الک شده را داخل تابه برگردانید، روی شعله ملایم قرار دهید و کره و روغن جامد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و روغن ترکیب شوند. سپس آرد و روغن را با حرارت کم، به مدت 10 دقیقه تفت دهید، تابه را از روی حرارت بردارید و پودر هل، زنجبیل و پودر بادام را اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

حال اجازه دهید حلوا کمی از داغی بیفته بعد پودر قند الک شده رو به حلوا اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید .

حلوا تبریزی ساده آماده هست برای 2 رنگ کردن حلوا مواد را نصف کنید و به یک قسمت زعفران غلیظ دم کرده  اضافه کنید و با دست ورز دهید تا حلوا یکدست شود زعفران را زیاد اضافه نکنید که حلوا  از حالت پودری  در آید و خمیری شود .

حلوای سفید رنگ رو گوشه تابه جمع کنید و با دست  فشرده کنید تا موقع کفگیر زدن از هم نپاشه.

بعد به کمک کفگیر به ضخامت دلخواه از حلوا بردارین و داخل دیس برگردونید. حلوای زعفرانی را هم گوشه تابه جمع و فشرده کنید و با کفگیر در دیس برگردانید.

می توانید این حلوا را 3 رنگ هم تهیه کنید .از پودر کاکائو استفاده کنید.

روی حلوا تبریزی رو میتونید با پودر پسته یا گل محمدی تزئین کنید.

 

کتلت مرغ

کتلت مرغ/طرز تهیه کتلت  مرغ خوشمزه

اورفه کباب

اورفه کباب/ رسپی کباب اصل ترکیه ای اورفا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا