طرز تهیه سمبوسه هندی

شنبه 27 آذر 1400 آشپزی
طرز تهیه انواع سمبوسه با نان لواش و خمیر

سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.

* میزان سرو: 10 الی 12 عدد

مواد لازم میانی سمبوسه هندی:

  • روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • میخک: 6 الی 7 عدد
  • تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
  • زیره (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
  • تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
  • زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • چوب دارچین: یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
  • فلفل قرمز (خشک شده): 3 عدد
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • هویج (نگینی خرد شده): 2 عدد
  • سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): 3 عدد
  • لیموسنگی: یک عدد
  • نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مواد لازم خمیر:

  • آرد: یک کیلوگرم
  • نمک: 2 قاشق چای خوری
  • آب: به مقدار لازم
سمبوسه هندی

سمبوسه هندی

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آنها بلند شود. سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید. پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخک ها را از مواد جدا کنید.

برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید. خمیر را ورز داده و سپس گلوله هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید. گلوله های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل). سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آنها قرار داده و لبه ها را روی هم بگذارید. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.

 

طرز تهیه مادکیک فندقی

پاناکوتای خرما

طرز تهیه پاناکوتای خرما

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا