طرز تهیه خوشمزه‌ترین خورش حبشی

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
Khoresh habashy

خورش حبشی یک خورش جنوبی و خوشمزه است که با ترکیبی از طعم‌های خاص، محتوای سرشار از ویتامین و مواد مغذی را ارائه می‌دهد. این خورش با ترکیب لپه، گوشت و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود و به عنوان یکی از اصلی‌ترین غذاهای ایرانی شناخته می‌شود. در ادامه شما را با مواد لازم و طرز تهیه این خورش آشنا می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:

  • گوشت بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
  • لپه: ۱/۲ پیمانه
  • پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری
  • رب انار: ۱/۲ پیمانه
  • شیره انگور: ۳-۴ قاشق سوپ خوری
  • پودر بادام: ۱.۵ پیمانه
  • برگه قیسی: ۵-۶ عدد
  • آلو خورشتی: ۵-۶ عدد
  • کشمش سبز: ۵۰ گرم
  • ادویه خورشی: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • نعنا خشک برای نعنا داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
  • سیر: ۲ حبه
  • کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه خورش حبشی:

  1. برای تهیه خورش حبشی ابتدا لپه را برای 2 تا 3 ساعت خیس کنید و گوشت را به اندازه دلخواه برش دهید.
  2. در قابلمه مناسب کره یا روغن مایع را روی حرارت ملایم قرار دهید و گوشت و پیاز داغ را در آن تفت دهید.
  3. لپه را آبکش کرده و به گوشت اضافه کنید و خوب تفت دهید. در حین تفت دادن ادویه خورشی را به مواد اضافه کنید.
  4. به میزان لازم آب روی گوشت و لپه بریزید و در قابلمه را ببندید تا بپزد.
  5. آلوها و کشمش را شسته و خیس کنید.
  6. زمانی که گوشت نیم پز شد، رب انار و شیره انگور را اضافه کنید و سپس پودر بادام، آلوها و کشمش را بریزید.
  7. حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد.
  8. در نهایت خورش را در ظرف کشیده و با نعنا داغ و سیرداغ تزئین کنید و با برنج زعفرانی سرو کنید. نوش جان!
kangar polo

طرز تهیه کنگر پلو خوشمزه و لذیذ

khorshe morge afshary

طرز تهیه مرغ افشاری: یک خورش خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا