
فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:
خورش حبشی
خورش حبشی یک خورش جنوبی است که بسیار خوشمزه است . با طرز تهیه این خورش خوشمزه با همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش سبزی خوشمزه و خورش کاری با سبزیجات و خورش خلال بادام را ببینید.

خورش حبشی
مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:
- گوشت بدون استخوان :۳۰۰ گرم
- لپه: ۱/۲ پیمانه
- پیاز داغ :۳ قاشق سوپ خوری
- رب انار: ۱/۲ پیمانه
- شیره انگور:۳-۴ قاشق سوپ خوری
- پودر بادام: ۱.۵ پیمانه
- برگه قیسی: ۵-۶ عدد
- آلو خورشتی: ۵-۶ عدد
- کشمش سبز: ۵۰ گرم
- ادویه خورشی:به مقدار لازم
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- نعنا خشک برای نعنا داغ : ۲ قاشق سوپ خوری
- سیر :۲ حبه
- کره :۵۰ گرم
طرز تهیه خورش حبشی:
- برای تهیه خورش حبشی ابتدا لپه را برای 2 تا 3 ساعت خیس کنید وگوشت را به اندازه دلخواه برش داده و بشوید .
- در قابلمه مناسب کره یا روغن مایع را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید گوشت و پیازداغ در آن تفت داده تا رنگ گوشت تغییر کند.
- لپه را آبکش کرده و به گوشت اضافه کرده و خوب تفت دهید در حین تفت دادن ادویه خورشی را به مواد اضافه کرده و کمی با گوشت، پیازداغ و لپه هم بزنید.
- سپس به میزان لازم آب روی گوشت و لپه بریزید و در قابلمه را بسته، صبر کنید تا گوشت و لپه بپزد.
- آلوها (برگه آلو، برگه زردآلو یا قیسی) و کشمش را شسته و حدود یک ربع خیس کنید.
- گوشت که نیم پز شد ، رب انار و شیره انگور را اضافه کنید.سپس پودر بادام ، آلوها و کشمش را به خورش اضافه کنید. در آخر نمک، فلفل و زعفران را هم اضافه کنید تا خورشتان مزهدار شود.
- حالا که همه مواد را در خورش ریختید، حرارت راملایم کنید و در قابلمه را گذاشته، صبر کنید تا خورش جا بیفتد .
- وقتی خورش کاملا پخت در ظرف کشیده و با نعنا داغ و سیرداغ و پیازداغ تزئین کنیدو با برنج زعفرانی میل کنید . نوش جان
ارسال دیدگاه