خورش حبشی/ طرز تهیه خورش حبشی خوشمزه و بی نظیر

چهارشنبه 11 فروردین 1400 آشپزی
Khoresh habashy

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:

2-طرز تهیه  خورش حبشی:

خورش حبشی

خورش حبشی یک خورش جنوبی است که بسیار خوشمزه است . با طرز تهیه این خورش خوشمزه با همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش سبزی خوشمزه و خورش کاری  با سبزیجات و خورش خلال بادام را ببینید.

خورش حبش

خورش حبشی

مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:

  1. گوشت بدون استخوان :۳۰۰ گرم
  2. لپه:‎ ۱/۲ پیمانه
  3. پیاز داغ :۳ قاشق سوپ خوری
  4. رب انار: ۱/۲ پیمانه
  5. شیره انگور:۳-۴ قاشق سوپ خوری
  6. پودر بادام: ۱.۵ پیمانه
  7. برگه  قیسی: ۵-۶ عدد
  8. آلو خورشتی: ۵-۶ عدد
  9. کشمش سبز: ۵۰ گرم
  10. ادویه خورشی:به مقدار لازم
  11. زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
  12. نمک و فلفل :به مقدار لازم
  13. نعنا خشک برای نعنا داغ : ۲ قاشق سوپ خوری
  14. سیر :۲ حبه
  15. کره :۵۰ گرم

طرز تهیه  خورش حبشی:

 

  1.  برای تهیه خورش حبشی ابتدا لپه را برای 2 تا 3 ساعت خیس کنید وگوشت را به اندازه دلخواه برش داده و بشوید .
  2. در قابلمه مناسب کره یا روغن مایع را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید گوشت و  پیازداغ در آن تفت داده تا رنگ گوشت تغییر کند.
  3. لپه را آبکش کرده و  به گوشت اضافه کرده و خوب  تفت دهید در حین تفت دادن ادویه خورشی را به مواد اضافه کرده و کمی با گوشت، پیازداغ و لپه هم بزنید.
  4. سپس  به میزان لازم آب روی گوشت و لپه بریزید و در قابلمه را بسته، صبر کنید تا گوشت و لپه بپزد.
  5. آلوها (برگه آلو، برگه زردآلو یا قیسی)  و کشمش را شسته و حدود یک ربع خیس کنید.
  6.  گوشت که نیم پز شد ، رب انار و شیره انگور را اضافه کنید.سپس پودر بادام ، آلوها و کشمش را به خورش اضافه کنید. در  آخر نمک، فلفل و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش‌تان مزه‌دار شود.
  7. حالا که همه مواد را در خورش ریختید، حرارت راملایم کنید و در قابلمه را گذاشته، صبر کنید تا خورش جا بیفتد .
  8. وقتی خورش کاملا پخت در ظرف کشیده و با نعنا داغ و  سیرداغ و پیازداغ  تزئین کنیدو با برنج زعفرانی میل کنید . نوش جان
kangar polo

کنگر پلو / طرز تهیه کنگر پلو با فیله مرغ

khorshe morge afshary

مرغ افشاری / طرز تهیه مرغ افشاری خوشمزه و مجلسی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi