خورش حبشی یک خورش جنوبی و خوشمزه است که با ترکیبی از طعمهای خاص، محتوای سرشار از ویتامین و مواد مغذی را ارائه میدهد. این خورش با ترکیب لپه، گوشت و ادویههای معطر تهیه میشود و به عنوان یکی از اصلیترین غذاهای ایرانی شناخته میشود. در ادامه شما را با مواد لازم و طرز تهیه این خورش آشنا میکنیم.
مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:
- گوشت بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
- لپه: ۱/۲ پیمانه
- پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری
- رب انار: ۱/۲ پیمانه
- شیره انگور: ۳-۴ قاشق سوپ خوری
- پودر بادام: ۱.۵ پیمانه
- برگه قیسی: ۵-۶ عدد
- آلو خورشتی: ۵-۶ عدد
- کشمش سبز: ۵۰ گرم
- ادویه خورشی: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- نعنا خشک برای نعنا داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
- سیر: ۲ حبه
- کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه خورش حبشی:
- برای تهیه خورش حبشی ابتدا لپه را برای 2 تا 3 ساعت خیس کنید و گوشت را به اندازه دلخواه برش دهید.
- در قابلمه مناسب کره یا روغن مایع را روی حرارت ملایم قرار دهید و گوشت و پیاز داغ را در آن تفت دهید.
- لپه را آبکش کرده و به گوشت اضافه کنید و خوب تفت دهید. در حین تفت دادن ادویه خورشی را به مواد اضافه کنید.
- به میزان لازم آب روی گوشت و لپه بریزید و در قابلمه را ببندید تا بپزد.
- آلوها و کشمش را شسته و خیس کنید.
- زمانی که گوشت نیم پز شد، رب انار و شیره انگور را اضافه کنید و سپس پودر بادام، آلوها و کشمش را بریزید.
- حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد.
- در نهایت خورش را در ظرف کشیده و با نعنا داغ و سیرداغ تزئین کنید و با برنج زعفرانی سرو کنید. نوش جان!
ارسال دیدگاه