طرز تهیه خورش قورمه سبزی / 7 نکته مهم در پخت خورش قورمه سبزی

یکشنبه 14 دی 1399 آشپزی
https://dayan.ir/wp-content/uploads/2021/01/download-4-1.jpg

فهرست مطالب

1-مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی

2-طرز تهیه خورش قورمه سبزی

3-نکات مهم در پخت خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی جزء خورشهای خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف به روشهای مختلف پخته می شود. این خورش قورمه سبزی علاوه بر خوشمزه بودن بسیار مقوی است و اکثر ایرانی ها هفته  ای یک بار این خورش را  تهیه می کنند. این خورش برای اینکه لعابدار شود باید نکاتی را رعایت کنید که در  ادامه  مطلب به آنها اشاره شده . با طرز تهیه این خورش خوشمزه با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش فسنحان خوشمزه با مرغ  و     خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی   و خورش قیمه شاه عباسی  و خورش بامیه جنوبی و خورش داوود پاشا را ببینید

خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی

مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی

  1. گوشت گوسفندی  : 250 گرم
  2. سبزی خورش :500گرم
  3. لوبیا چیتی : 100 گرم
  4. پیاز:   1 عدد متوسط
  5. لیمو عمانی  :4 عدد
  6. روغن  به میزان لازم
  7. شنبلیله خشک   1 قاشق غذاخوری
  8. رب انار ترش  یا رب نارنج 1 قاشق غذاخوری
  9. نمک،فلفل سیاه و زردچوبه  به میزان لازم

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

  • برای تهیه خورش قورمه سبزی لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و سپس لوبیا چیتی را با  مقداری آب روی شعله قرار دهید تا لوبیا پخته شود  مواظب باشید لوبیا له نشود  لوبیای پخته شده را کنار بگذارید. می توانید از لوبیای قرمز هم استفاده کنید ولی لوبیا چیتی خورش قورمه سبزی را خوشمزه تر می کند.
  • لیمو عمانی را درون ظرف ریخته و آبجوش روی آنها بریزید و چند ساعت کنار بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود  و  نیم ساعت آخر پخت به خورش قورمه سبزی اضافه کنید.
  • قابلمه مناسب را برداشته و پیار را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شود و گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود سپس فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
  • بعد سبزی ریز خرد شده  را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی به خوبی سرخ شود و بعد لوبیای پخته شده را اضافه کنید .سپس مقداری آب جوش اضافه کنید  و  شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذاریدتا گوشت بپزد.
  • بعد از 3 تا4  ساعت  پخت گوشت را امتحان کنید اگر گوشت پخته بود مقداری شنبیلیه خشک ،  یا ریحان خشک و رب انار و لیمو عمانی را اضافه کنید. در آخر نمک را  داخل خورش قورمه سبزی  بریزید و در قابلمه را بگذارید تا نیم ساعت دیگر خورش ریز بجوشد و  جا بیفتد. خورش قورمه سبزی شما آماده است با برنج سفید دم کشیده سرو کنید.

نکات مهم در پخت خورش قورمه سبزی

  1. سبزی خورش قورمه سبزی ترکیبی از سبزی های جعفری، تره، گشنیز، اسفناج و شنبلیله است که  خیلی ریز خرد کنید و آن را سرخ کنیدو در فریز نگه دارید  .و اگر سبزی تازه داشتید با گوشت به خوبی تفت دهید .
  2. آب جوشی که به خورش قورمه سبزی اضافه می کنید را از همان ابتدا مقداری زیاد بریزید تا دوباره مجبور به اضاف کردن آب نباشید.
  3. سبزی استفاده شده در خورش قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد خورش لعاب نمی اندازد.
  4. سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود .
  5. سبزی  خورش قورمه سبزی  باید اسفناج  یا برگ چقندر  داشته باشد تا خورشت شما لعاب دار شود.
  6. گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورش قورمه سبزی می شود.
  7. خورش قورمه سبزی کم آب و غلیظ خوشمزه تر است.

 

joje chini

جوجه چینی خوشمزه با سس مخصوص+ طرز تهیه

kokosabzi

طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا