جوجه چینی خوشمزه با سس مخصوص+ طرز تهیه

سه‌شنبه 16 دی 1399 آشپزی
joje chini

فهرست مطالب

1-مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با سس تارتار

2-چگونه در خانه  جوجه چینی خوشمزه  با سس تاتار تهیه کنیم ؟

جوجه چینی خوشمزه با سس مخصوص

در این بخش آشپزی دایان با طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار با ما همراه باشید و جوجه چینی را با فیله مرغ تهیه می کنند چون بافت نرمی دارد و سریع پخته می شود در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شنسیل مرغ   و همبرگر مرغ سوخاری  و  ناگت مرغ را ببینید.

 

joje chini

جوجه چینی

 

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با سس مخصوص

  1. فیله مرغ:500 گرم
  2. آبلیمو :دو قاشق غذاخوری
  3. زعفران دم کشیده و نمک:به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر بنیه

  1. تخم مرغ :  دو عدد
  2. ماء الشعیر ساده  :یک لیوان
  3. بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
  4. آرد گندم :2 لیوان
  5. فلفل سیاه و قرمز :به میزان کافی
  6. نمک و زعفران دم کرده به میزان لازم
  7. پودر سیر و پودر آویشن به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

  1. زرده تخم مرغ پخته : دو عدد
  2. خیار شور رنده شده :سه قاشق غذاخوری
  3. پیاز ریز خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  4. سس مایونز :سه قاشق غذاخوری
  5. فلفل سفید :به میزان لازم
  6. سس تند گوجه فرنگی :3 قاشق غذاخوری

چگونه در خانه  جوجه چینی خوشمزه  با سس مخصوص تهیه کنیم ؟

برای تهیه جوجه چینی  هر فیله را سه تا چهار تکه کنید.سپس  فیله ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن نمک ، آبلیمو و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید  تا فیله ها مزه دار شوند. برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید

طرز تهیه  خمیر بنیه

تخم مرغها  را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم خوب مخلوط شوند.سپس پودر سیر ،فلفل قرمز ، فلفل سیاه،پودر آویشن،بیکینگ پودر و زعفران دم کرده را به تخم مرغ  اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند . سپس یک لیوان  ماء الشعیر ساده  را اضافه کنید و بعد از آن کم کم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به شکل ماست در آید خمیر نباید شل باشد . خمیر را کنار بگذارید.( به خمیر نمک اضافه نکنید غذای شما شور می شود )

طرز تهیه سس تار تار

برای تهیه سس  زردهای تخم مرغ  را رنده کنید و پیاز ریز خرد شده  و خیارشور رنده شده که آب آن را گرفتید را  با زرده رنده شده اضافه کنید ،  سپس فلفل و سس مایونز و  سس گوجه  را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد سس با هم مخلوط شوندو  سس را در یخچال قرار دهید

در این مرحله  تابه ای کوچک و گود  را روی حرارت قرار دهید و داخلش روغن بریزید ، روغن باید به اندازه ای باشد که تکه های مرغ در آن شناور شوند.سپس تکه های مرغ  مزه دار شده رابا چنگال  به خمیر بنیه آغشته کرده و داخل روغن قرار دهید تا سرخ شودسپس فیله های سرخ شده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.با این خمیر می توان  پیازحلقه شده ، کدو ، قارچ و بادمجان را نیز به همین شکل در خمیر آغشته کرده و در روغن  سرخ نمایید .و فیله های  سرخ شده و سبزیجات را در ظرف سرو چیده و با سس تارتار یا هر سسی که دوست دارید میل کنید.

 

kotlet shrazi

طرز تهیه کتلت یا شامی شیرازی /2 نکته مهم در تهیه کتلت شیرازی

https://dayan.ir/wp-content/uploads/2021/01/download-4-1.jpg

طرز تهیه خورش قورمه سبزی / 7 نکته مهم در پخت خورش قورمه سبزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا