فهرست مطالب
1-مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با سس تارتار
2-چگونه در خانه جوجه چینی خوشمزه با سس تاتار تهیه کنیم ؟
جوجه چینی خوشمزه با سس مخصوص
در این بخش آشپزی دایان با طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار با ما همراه باشید و جوجه چینی را با فیله مرغ تهیه می کنند چون بافت نرمی دارد و سریع پخته می شود در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شنسیل مرغ و همبرگر مرغ سوخاری و ناگت مرغ را ببینید.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با سس مخصوص
- فیله مرغ:500 گرم
- آبلیمو :دو قاشق غذاخوری
- زعفران دم کشیده و نمک:به میزان لازم
مواد لازم برای خمیر بنیه
- تخم مرغ : دو عدد
- ماء الشعیر ساده :یک لیوان
- بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
- آرد گندم :2 لیوان
- فلفل سیاه و قرمز :به میزان کافی
- نمک و زعفران دم کرده به میزان لازم
- پودر سیر و پودر آویشن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
- زرده تخم مرغ پخته : دو عدد
- خیار شور رنده شده :سه قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده : یک قاشق غذاخوری
- سس مایونز :سه قاشق غذاخوری
- فلفل سفید :به میزان لازم
- سس تند گوجه فرنگی :3 قاشق غذاخوری
چگونه در خانه جوجه چینی خوشمزه با سس مخصوص تهیه کنیم ؟
برای تهیه جوجه چینی هر فیله را سه تا چهار تکه کنید.سپس فیله ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن نمک ، آبلیمو و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا فیله ها مزه دار شوند. برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید
طرز تهیه خمیر بنیه
تخم مرغها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم خوب مخلوط شوند.سپس پودر سیر ،فلفل قرمز ، فلفل سیاه،پودر آویشن،بیکینگ پودر و زعفران دم کرده را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند . سپس یک لیوان ماء الشعیر ساده را اضافه کنید و بعد از آن کم کم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به شکل ماست در آید خمیر نباید شل باشد . خمیر را کنار بگذارید.( به خمیر نمک اضافه نکنید غذای شما شور می شود )
طرز تهیه سس تار تار
برای تهیه سس زردهای تخم مرغ را رنده کنید و پیاز ریز خرد شده و خیارشور رنده شده که آب آن را گرفتید را با زرده رنده شده اضافه کنید ، سپس فلفل و سس مایونز و سس گوجه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد سس با هم مخلوط شوندو سس را در یخچال قرار دهید
در این مرحله تابه ای کوچک و گود را روی حرارت قرار دهید و داخلش روغن بریزید ، روغن باید به اندازه ای باشد که تکه های مرغ در آن شناور شوند.سپس تکه های مرغ مزه دار شده رابا چنگال به خمیر بنیه آغشته کرده و داخل روغن قرار دهید تا سرخ شودسپس فیله های سرخ شده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.با این خمیر می توان پیازحلقه شده ، کدو ، قارچ و بادمجان را نیز به همین شکل در خمیر آغشته کرده و در روغن سرخ نمایید .و فیله های سرخ شده و سبزیجات را در ظرف سرو چیده و با سس تارتار یا هر سسی که دوست دارید میل کنید.
ارسال دیدگاه