طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه با سس تارتار

جمعه 29 فروردین 1404 آشپزی
joje chini

در این مقاله با طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه با سس تارتار آشنا خواهید شد. این غذا با فیله مرغ تهیه می‌شود که بافت نرمی دارد و سریع پخته می‌شود. برای تهیه این غذا می‌توانید از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرید.

جوجه چینی

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با سس مخصوص

  • فیله مرغ: 500 گرم
  • آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کشیده و نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر بنیه

  • تخم مرغ: دو عدد
  • ماء الشعیر ساده: یک لیوان
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • آرد گندم: 2 لیوان
  • فلفل سیاه و قرمز: به میزان کافی
  • نمک و زعفران دم کرده به میزان لازم
  • پودر سیر و پودر آویشن به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

  • زرده تخم مرغ پخته: دو عدد
  • خیار شور رنده شده: سه قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: سه قاشق غذاخوری
  • فلفل سفید: به میزان لازم
  • سس تند گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

چگونه در خانه جوجه چینی خوشمزه با سس مخصوص تهیه کنیم؟

برای تهیه جوجه چینی، هر فیله را سه تا چهار تکه کنید. سپس فیله‌ها را در کاسه‌ای بریزید و به آن نمک، آبلیمو و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا فیله‌ها مزه‌دار شوند. برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه خمیر بنیه

تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم خوب مخلوط شوند. سپس پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر آویشن، بیکینگ پودر و زعفران دم کرده را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آن کم کم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به شکل ماست درآید. خمیر نباید شل باشد.

طرز تهیه سس تارتار

برای تهیه سس، زرده‌های تخم مرغ را رنده کنید و پیاز ریز خرد شده و خیار شور رنده شده که آب آن را گرفته‌اید، به آن اضافه کنید. سپس فلفل و سس مایونز و سس گوجه را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مواد سس با هم مخلوط شوند و سس را در یخچال قرار دهید.

در این مرحله تابه‌ای کوچک و گود را روی حرارت قرار دهید و داخلش روغن بریزید. روغن باید به اندازه‌ای باشد که تکه‌های مرغ در آن شناور شوند. سپس تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را با چنگال به خمیر بنیه آغشته کرده و داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود.

فیله‌های سرخ شده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود. با این خمیر می‌توانید پیاز حلقه شده، کدو، قارچ و بادمجان را نیز به همین شکل در خمیر آغشته کرده و در روغن سرخ نمایید. سپس فیله‌های سرخ شده و سبزیجات را در ظرف سرو چیده و با سس تارتار یا هر سسی که دوست دارید میل کنید.

غذاهای سنتی شیراز

آشنایی با غذاهای شیرازی: طعم‌های خوشمزه و اصیل

https://dayan.ir/wp-content/uploads/2021/01/download-4-1.jpg

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا