کوکوسبزی یکی از پیشغذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با سبزیهای تازه تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم عالی و خواص متنوع سبزیها، همیشه مورد توجه است. در ادامه با طرز تهیه کوکوسبزی خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکوسبزی
- تخم مرغ : ۳ عدد
- سبزی کوکو (گشنیز، جعفری، شوید و تره به نسبت مساوی) : ۵۰۰ گرم
- زرشک : ۱ قاشق غذاخوری
- گردو خرده شده : ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، روغن و زردچوبه به میزان لازم
- آرد : ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکوسبزی
- ابتدا سبزی کوکو را پس از شستشو ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در تابه سرخ میکنیم و سپس کنار میگذاریم تا خنک شود.
- تخممرغها را در یک کاسه با مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد به خوبی مخلوط میکنیم.
- زرشک را پاک کرده و با مغز گردوی خرد شده به مخلوط تخممرغها اضافه میکنیم و همه مواد را به خوبی هم میزنیم.
- سپس سبزی سرخ شده که خنک شده را به مخلوط تخممرغها اضافه میکنیم و همه چیز را به خوبی مخلوط میکنیم.
- مخلوط کوکو را در یک ماهیتابه چرب شده ریخته و دو طرف آن را سرخ میکنیم یا میتوانیم در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزیم. بعد از خنک شدن برش زده و با گوجهفرنگی و خیارشور سرو کنیم.
نوش جان!
ارسال دیدگاه