طرز تهیه کوکی شکلاتی خوشمزه / 3 نکته مهم در تهیه کوکی شکلاتی

پنج‌شنبه 11 دی 1399 آشپزی
kokiy shokolaty

فهرست مطالب

1-مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی

2-طرز تهیه کوکی شکلاتی

3-نکته مهم در پخت کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی شیرینی خوشمزه ای است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد . کوکی انوع مختلفی دارد و با مواد اولیه که در آشپز خانه است  می توان این شیرینی خوشمزه را تهیه کرد با طرز تهیه کوکی شکلاتی با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه    کوکی زنجبیلی    شیرینی نارگیلی   و   کیک تولد با تزیین ساده   را آموزش دادیم را ببینید

 

کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی

  1. آرد سفید قنادی؛ یک پیمانه
  2. پودر کاکائو؛ ۳ قاشق سوپ‌خوری
  3. کره؛ 115 گره
  4. زرده تخم مرغ؛ ۲ عدد
  5. نمک؛ یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  6. بکینگ پودر؛ 1 قاشق چای‌خوری
  7. شکلات چیپسی تلخ؛ ۹۰ گرم
  8. شکر قهوه ای 150 گرم

طرز تهیه کوکی شکلاتی

نکته مهم

  1. برای پخت شیرینی و کیک مواد اولیه را 1 ساعت قبل از پخت شیرینی بیرون از یخچال قرار دهید.
  2. فر را 15 دیقه قبل روشن کنید تا گرم شود .
  3. آرد را دو بار الک کنید تا سبک شود
  4. قالب مورد نظر را چرب کرده یا کف آن کاغذ روغنی بیندازید

چگونه کوکی شکلاتی خوشمزه بپزیم 

  •  کره نرم شده و شکر قهوه‌ای را با لیسک کاملا مخلوط می‌کنیم تا به خورد هم بروند و کاملا یکدست شود. می توانیم شکر سفید استفاده کنیم اما شکر قهوه ای طعم کوکی را خوشمزه تر  می کنند.سپس مخلوط را با همزن برقی هم می زنیم .
  •  زرده‌های تخم مرغ را اضافه می‌کنیم و با همزن برقی یا دستی هم می زنیم  تا کاملا یکدست شود.
  • آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو را داخل ظرفی مخلوط می‌کنیم و دو بار الک می‌کنیم .
  •  سپس آرد و کاکائو الک شده را به مخلوط کره و شکر و زرده تخم مرغ  اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم  تا مخلوط یک دست شود بعد نمک را هم اضافه می‌کنیم.
  •  در آخر شکلات چیپسی را اضافه و کاملا مخلوط می‌کنیم.
  • داخل سینی فر کاغذ روغی پهن می‌کنیم، از مواد گلوله‌های به اندازه گردو برداشته داخل دست گرد می‌کنیم و در سینی با فاصله قرار می‌دهیم. باید به صورت گرد در سینی فربچینیم که بعداز پخت پهن می شود .
  •  می توانیم برای زیبا شدن کوکی شکلاتی روی کوکی‌ها شکلات چیپسی نسوز قرار می‌دهیم . شیرینی را به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه داخل یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند .  می توانید به خمیر 1 ساعت استراحت دهید بعدبه خمیر شکل دهید
  •  بعد از طی این زمان، شیرینی‌ها را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد.

نکته مهم در تهیه پخت کوکی شکلاتی

  1.  موقع خارج کردن کوکی از فر، روی کوکی کاملا شل و نرم است. مشکلی نیست ؛ اجازه دهید توی سینی کاملا خنک شود و خودش را بگیرد و به بافت نرم و ترد برسد. بیشتر از 10 دقیقه  کوکی ها را نپزید چون خشک می شود .
  2.  مقدار شکلات  را کم نکنید؛ اما می‌توانید مقداری از آن را با گردو، فندق یا بادام خرد شده جایگزین کنید.
  3. در ضمن می‌توانید برای زیبا شدن کوکی شکلاتی ، قبل از پخت تعدادی چیپس شکلات یا مقداری گردو روی کوکی‌ها بچینید.

ا

بازدیدکنندگان : ۶۰ نفر
برچسب‌ها:
kokosabzi

طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی

کیک تولد

کیک تولد/ طرزتهیه کیک تولد با تزیین ساده

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi