کیک تولد/ طرزتهیه کیک تولد با تزیین ساده

چهارشنبه 10 دی 1399 آشپزی
کیک تولد

فهرست مطالب

1-کیک تولد با تزیین ساده

2-موادلازم  برای پخت کیک  تولد

3-طرز تهیه و تزیین کیک تولد :

1

کیک تولد با تزیین ساده

در این روزها که بیشتر در خانه هستیم  پختن کیک بسیار عالی است شما  میتوانید با مواد اولیه مختصر کیک تولد خوشمزه برای عزیزانتان تهیه کنید و یک جشن خانوادگی بگیرید در این بخش با پخت و تزیین کیک تولد خانگی با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه گاناش  و  خمیر مارزیپان  و کرم پاتیسیر  و مرنگ سویسی که همگی برای تزیین کیک مناسب هستند را آموزش دادیم

 

ceke tavalod

کیک تولد

2

موادلازم  برای پخت کیک  تولد

  1. تخم مرغ:4 عدد
  2. آرد :100 گرم
  3. بیکینگ پودر :1/2 قاشق چایخوری
  4. وانیل:1/4 قاشق چایخوری
  5. شکر:100 گرم
  6. آب جوش 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تزیین کیک تولد:

  1. خامه قنادی :500 گرم
  2. کمپوت میوه یا موز :به میزان لازم
  3. مغز گردو خرد شده
    مواد  لازم برای گاناش روی کیک :
    خامه صبحانه:130 گرم
    شکلات تلخ یا شیری یا شکلات تخته ای :100 گرم

طرز تهیه و تزیین کیک تولد :

برای پخت هر کیک  به این نکات توجه کنید

  • مواد کیک را 1  ساعت قبل از یخچال خارج کنید .
  • فر را 15 دقیقه قبل روشن کنید .و قالب مورد نظر را چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید
  •  آرد را 3بار الک کنید تا سبک شود .

برای تهیه کیک تولد احتیاج به یک کیک پایه داریم که در اینجا کیک اسفنجی را تهیه می کنیم . به این صورت که  زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و در یک ظرف مناسب یا در کاسه هم زن شکر را با زرده  مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید.آب جوش را هم از همان ابتدا به زرده و شکر اضافه کنید.و 5 تا 7 دقیقه  مواد را خوب هم بزنید و در  این فاصله هم زدن وانیل را هم اضافه کنید.وقتی مواد کشدار و کرمی رنگ شد  و جحم آن دو برابر شد همزن را خاموش می کنیم .

پره های هم زن را کاملا شسته  و خشک کنید و سفیده تخم مرغ را  در طرف مناسب هم بزنید. تا جایی که پف کند وسفیده از ظرف نریزد.

سپس سفیده زده شده را  به  زرده اضافه کنید و با  لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.

آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و  الک  کنید.سپس به مواد تخم مرغی کیک اضافه کنیددر این مرحله هم زدن را با لیسک انجان دهید تا مواد یک دست شود .

یک قالب گرد معمولی 20 سانتی را انتخاب کنید و تمام مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه  بپزید .در 10 دقیقه  آخر مواظب باشید تا کیک نسوزد و با خلال دندان پخت کیک را چک کنید به این صورت که اگر به  خلال دندان مواد کیک نجسبید پخت کیک  کامل شده .بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از 10 دقیفه از قالب جدا کنید و بر روی توری  قرار دهید تا کاملا سرد شود.

روی کیک را با یک دست نگه دارید و با چاقوی اره ای کیک را برش دهید، کیک را به دو یا 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.

می توانید خامه زده شده را از قنادی ها بگیرید یا از خامه قنادی شیرین شده استفاده کنید به اندازه نیازتان از خامه  نادی بردارید و بگذارید تا در دمای محیط یخ آن باز شود، به طوری که بتوان با هم زن آن را هم زد. و هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا  خامه پف کرد و رد پره های هم زن روی آن باقی ماند ، خامه آماده است.

روی برش های کیک را با آب کمپوت یا شیر یا شربت شکر ، توسط قلمو مرطوب کنید و خامه را روی آن بمالید.و بر روی خامه میتوانید از میوه کمپوت های مختلف و یا گردو و موز استفاده کنید.

سپس برش بعدی کیک را روی آن قرار دهید و تمام سطح و دیواره کیک  و روی کیک را با خامه بپوشانید  و صاف و تمیز کنید. و سپس گاناش را آماده کنید .

برای تزیین روی سطح کیک  با گاناش ،خامه صبحانه را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت  بسیار کم قرار دهید تا خامه آب شود.بعد شکلات های رنده شده  را داخل خامه بریزید و خامه را از روی حرارت بردارید. خامه نباید بجوشد مخلوط شکلات با خامه را خوب هم بزنید تا شکلات ذوب شود.و سپس از صافی رد کنید تا یک دست شود.سپس گاناش را روی خامه کیک بریزید و با میوه ها و شکلات های دلخواه روی آن را تزیین کنید.و یک ساعت  کیک تولد تزیین شده را در یخچال قرار دهید.

وقتی افسردگی را می خورید

طرز تهیه کوکی شکلاتی خوشمزه / 3 نکته مهم در تهیه کوکی شکلاتی

skalop morghe va gharche

اسکالوپ مرغ و قارچ خوشمزه ایتالیایی+ طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا