ژیگو / طرز تهیه ژیگو ران بوقلمون با طعم بی نظیر

دوشنبه 14 اسفند 1402 آشپزی
zhygo

ژیگو غذای خوشمزه فرانسوی که با گوشت گوساله یا ران گوسفند یا گوشت بوقلمون تهیه می شود . برای تهیه ژیگو خوشمزه از گوشت مرغوب و خوش طعم استفاده کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ژیگو ران بوقلمون با ما همراه باشید وهمچنین می توانید طرز تهیه ژیگو خوشمزه ایرانی را ببینید.

مواد لازم برای تهیه ژیگوی ران بوقلمون

مواد لازم برای تهیه ژیگوی ران بوقلمون :

  • ران بوقلمون: 1 عدد
  • فلفل دلمه: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 1 بوته
  • زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
  • برگ بو: 5-4 عدد
  • روغن مایع :به میزان لازم
  • نمک :به میزان لازم
  • زعفران: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: به میزان لازم

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون :

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون :

برای تهیه ژیگو ران بوقلمون ابتدا ران بوقلمون را بشویید و پوست آن را بگیرید و از شب قبل ران بوقلمون تمیز شده را  توسط چاقو  تیز برش های عمیق و کوچک بزنید.

داخل هر یک از این برش ها ایجاد شده یک حبه سیر و 2 تا 3 عدد فلفل دلمه خرد شده قرار دهید و برگ بوها راروی َران بوقلمون قرار دهید و روی آن را  با سلفون بپوشانید  ، سپس ران بوقلمون را  را در یخچال به مدت 12 ساعت یا بیشتر قرار دهید تا طعم دار شود.

پیاز پوست گرفته را نگینی خرد کنیدو در یک تابه گود با مقداری روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس مقداری زرد چوبه اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید .

حالا ران بوقلمون را داخل تابه قرار دهیدو کمی دو طرف آن را در پیاز  سرخ کنید مراقب باشید پیاز ها نسوزد سپس به اندازه یک استکان آب جوشیده و مقداری نمک ( حتما از آب جوشیده استفاده کنید ) داخل تابه بریزید و سر تابه را بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا ران پخته شود.  در این مدت توسط کفگیرهای مناسب ران را زیر و رو کنید (از دوتا کفگیر استفاده کنید )  تا هر دو طرف آن پخته شود.سپس از غذا  بچشید اگر لازم بود نمک و فلفل اضافه کنید .

داخل یک تابه کمی  روغن بریزد و رب  گوجه فرنگی را در آن تفت دهید و زعفران دم شده را هم اضافه کنیدو مقداری آب اضافه کنید و روی ران بوقلمون بریزید و درب  تابه را بگذارید تا کاملا آب آن کم شود در تمام مدت پخت ژیگو ران بوقلمون حرارت باید خیلی کم باشد.

وقتی آب ژیگو کم شد آن را در ظرف سرو بکشید و با سبزیجات آبپز تزیین کنید .

نکات پخت ژیگوی بوقلمون

نکات پخت ژیگوی بوقلمون

  • برای تهیه ژیگوی بوقلمون می توانید از هر نوع سبزیجات معطری که دوست دارید استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید ژیگوی شما ترش تر شود، می توانید مقداری رب انار یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
خاچاپوری گرجستان

خاچاپوری گرجستان

شنیسل

طرز تهیه شنیسل مرغ چرخ کرده

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا