میتلف گوشت و سبزیجات
میتلف گوشت یک غذای سنتی آلمان است، شما این غذای خوش طعم و مقوی را می توانید به آسانی تهیه نموده و غذایی متفاوت با غذاهای تکراری برنامه غذایی خود را در سفره خود جای دهید.
آموزش پخت:میتلف ( Meatloaf) یک غذای خوشمزه و سنتی اروپایی است که کم کم در سایر کشورهای جهان هم محبوب شده است و طبخ می شود. این غذا مخلوطی از گوشت چرخکرده با دیگر مواد غذایی است که به مانند نان لوف شکل داده شده و سپس تنوری یا دودی یا در فر طبخ میشود.
طرز تهیه میتلف با گوشت چرخ کرده:
– ۱ پیاز کوچک خرد شده
– ۱ عدد ساقهی کرفس خرد شده
– ۲ حبه سیر ریز شده
– ۴۲۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده، خشک شده
– یک دوم پیمانه شیر غلیظ شدهی غیر چرب
– یک دوم پیمانه کچاپ
– ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
– ۱ پیمانه قارچ
– ۱ پیمانه بلغور
– ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
– ۲ عدد سفیدهی تخم مرغ بزرگ
– ۷۰۰ گرم گوشت چرخ کردهی ۹۰٪ خالص
– ۱ پیمانه آرد سوخاری خشک
– یک چهارم فنجان جعفری تازه ریز شده
– ۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
– یک دوم قاشق چایخوری نمک
دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی
بیشتر بخوانید:دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی
روش اول : میتلف گوشت و سبزیجات
۱. قارچها را با آب گرم بشورید؛ بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند. بلغور را با آب جوش در کاسهی کوچک دیگری ترکیب کنید و بگذارید تا بلغور خیس بخورد و نرم شود و آب جذب آن شود، حدود ۳۰ دقیقه. قارچها را از درون مایع بردارید؛ ساقهها را ببرید و سرهی آنها را خرد کنید.
۲. فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. درون یک سینی اسپری آشپزی بپاشید.
۳. روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط به پایین گرم و پیاز، کرفس و سیر را اضافه کنید. بپزید، گاه گاهی هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند. یعنی حدود ۵ تا ۷ دقیقه. سس را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه بپزید، وقتی مخلوط چسبناک شد آن را از تابه جدا کنید. گوجه فرنگی، شیر تبخیر شده و کچاپ را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. به پختن تا زمانی ادامه دهید که بسیار غلیظ شود – حدود ۳ دقیقه. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
۴. تخم مرغ و سفیدههای تخم مرغ را در پیالهای بزرگ بزنید. گوشت، آرد سوخاری، بلغور خیس خورده قارچها و گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. جعفری آویشن و نمک را بیفزایید. به آرامی اما به طور کامل با دست آن را مخلوط کنید.
۵. مخلوط میتلف را در یک قرص نان روی سینی فر که از قبل آماده شده بریزید. تا زمانی که دمای داخل آن ۷۳ درجه سانتیگراد را نشان بده به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید. بگذارید پیش از بریدن و سرو کردن ۱۰ دقیقه خنک شود.
روش دوم : میتلف گوشت به صورت یک نفره و کوچک
غذاییمیلتف ر ابیشتر در سایزهای بزرگآماده می کردند، اما می شود یک نفره و در سایزهای کوچکتر هم تهیه نمود، که البته هم خیلی شیک و مجلسی می باشد و خوردنش راحت تر است.
مواد مورد نیاز
۱/۴ پیمانه خامه
۱/۴پیمانه آرد سوخاری
۱/۲ پیمانه پنیر خامه ای
به مقدار لازم سبزی جعفری
به مقدار لازم پودر چیلی، فلفل و نمک
1 عدد تخم مرغ
۴ عدد سیب زمینی
۵۰۰گرم گوشت چرخ شده
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
طرز تهیه میتلف یک نفره لذیذ
در اولین مرحله پیاز ریز کرده وهمراه با سیر کوبیده شده و تخم مرغ به گوشت چرخ شده بیافزایید.
چیلی، نمک و فلفل و آرد سوخاری را نیز افزوده و خوب همه ی مواد را با یکدیگر ورز دهید تا یکنواخت شود.
سپس قالب مافین را چرب نموده و مخلوط گوشت را درون قالب می ریزید به طوری که نصف قالب را بگیرد.
1قاشق مرباخوری سس کچاپ و سس دیگری که داریم بر روی مواد گوشتی بیریزید و خوب پهن نموده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
3 عدد سیب زمینی را آب پز کرده و با خامه، کره و پنیر خامه ای ترکیب کرده و به خوبی با یکدیگر ترکیب می کنید.
سپس سبزی جعفری را که از قبل خرد شده را با فلفل و نمک به ترکیب سیب زمینی می افزایید.
اکنون همه ی ترکیبات را به شکل پوره در آورده و داخل قیف ریخته و بر روی گوشت هایی که پخته شده می ریزیم
و دوباره در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه می گذاریم. نوش جان
بیشتر بخوانید:متبل بادمجان و طرز تهیه و پخت آن
ارسال دیدگاه