طرز تهیه میتلف گوشت خوشمزه و مقوی

پنج‌شنبه 19 تیر 1404 آشپزی
طرز تهیه میتلف گوشت

میتلف گوشت یک غذای سنتی و خوشمزه از کشور آلمان است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و از طعم لذیذ آن بهره‌مند شوید. این غذا می‌تواند به عنوان یک گزینه متفاوت برای سفره شما باشد.

مواد لازم برای تهیه میتلف:

  • ۱ پیاز کوچک خرد شده
  • ۱ ساقه کرفس خرد شده
  • ۲ حبه سیر ریز شده
  • ۴۲۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • نصف پیمانه شیر غلیظ شده غیرچرب
  • نصف پیمانه کچاپ
  • ۱ تخم‌مرغ بزرگ
  • ۱ پیمانه قارچ
  • ۱ پیمانه بلغور
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۲ سفیده تخم‌مرغ بزرگ
  • ۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۹۰٪ خالص
  • ۱ پیمانه آرد سوخاری خشک
  • یک چهارم فنجان جعفری تازه ریز شده
  • ۲ قاشق چایخوری آویشن خشک
  • نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه میتلف:

  1. قارچ‌ها را با آب گرم بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید. بلغور را با آب جوش در کاسه‌ای دیگر ترکیب کنید و بگذارید خیس بخورد.
  2. فر را روی ۱۷۶ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سینی را اسپری کنید.
  3. پیاز، کرفس و سیر را در تابه‌ای گرم کنید تا نرم شوند. سس و سایر مواد را اضافه کنید.
  4. تخم‌مرغ و سفیده‌ها را در کاسه‌ای بزرگ بزنید و با دیگر مواد مخلوط کنید.
  5. مخلوط را در قالب گذاشته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید تا دما به ۷۳ درجه برسد. بگذارید ۱۰ دقیقه قبل از سرو خنک شود.

نکات: می‌توانید میتلف را در سایزهای کوچک‌تر هم تهیه کنید که جذاب‌تر و راحت‌تر سرو شود.

zhygo

طرز تهیه ژیگو ران بوقلمون خوشمزه و لذیذ

torshy cepetsan

طرز تهیه ترشی سه پیستون خوشمزه و پر خاصیت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا