طرز تهیه کیک خانگی خوشمزه خرمالو و سیب 

یکشنبه 13 مهر 1399 آشپزی
کیک خرمالو وسیب
شما هم از طرفدارای کیک های میوه ای هستین؟ شاید خرمالو میوه پاییزی مورد علاقه تون باشه. در این صورت باید حتتتتما کیک خرمالو رو امتحان کنید. با پخت این کیک دیگه حالت گس شدن دهان که در اثر خوردن بعضی خرمالوها هست هم حس نمیکنید. میتونید با خیال راحت از طعم خرمالو در کیک لذت ببرید. در ضمن اگه خرمالو ها شیرین هستن میتونید شکر کمتری استفاده کنید. که به این ترتیب کیک شما سالم تر هم میشه.
 برای کمی تنوع می‌توانید سیب را با موز، انبه یا هر میوه دیگری جایگزین کنید. این کیک را در کنار چای، قهوه، دمنوش خرمالو یا هر نوشیدنی دلخواه دیگر میل کرده و لذت ببرید.با مجله آشپزی دایان همراه ما باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدهم

مواد لازم :

پوره خرمالو سه چهارم پیمانه
سیب یک عدد بزرگ
عسل یک هشتم پیمانه
آب یک هشتم پیمانه
پودر دارچین یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه
جوش شیرین یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری
آب نصف پیمانه
آب پرتقال یک چهارم پیمانه
عسل نصف پیمانه
سرکه سیب نصف پیمانه
عصاره وانیل نصف قاشق چای‌خوری
ماست سویا یا ماست کم چرب  یک چهارم پیمانه

مواد لازم کیک خرمالو

دستور پخت کیک سیب و خرمالو

اول از همه فر را با دمای ۱۷۶ روشن کنید. با کمی کره کف یک قالب گرد ۲۱ یا ۲۳ سانتی‌متری را چرب کنید.

خرمالو‌ها را پوست بکنید و قسمت گوشتی آن را جدا کنید. اگر خرمالو‌ها هسته دارند هسته آن‌ها را جدا کنید. سیب را پوست بکنید و به قطعات کوچک یک سانتی‌متری خرد کنید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی

سیب را به همراه عسل، آب، دارچین و زنجبیل داخل یک ماهیتابه بریزید.

ماهیتابه را روی شعله متوسط رو به پایین قرار دهید و گاهی مواد را هم بزنید تا سیب کمی نرم شود. این مرحله حدودا ده دقیقه طول می‌کشد.

پوره خرمالو را به تابه اضافه کنید و زیر آن را خاموش کنید.

برای درست کردن پوره خرمالو کافی است خرمالو را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. اگر به آن‌ها دسترسی ندارید، خرمالو را با کمک چنگال پوره کنید.

یک کاسه بزرگ بردارید و آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را مخلوط کنید.

یک کاسه کوچک بردارید و آب، آب پرتقال، عسل، سرکه سیب و عصاره وانیل را مخلوط کنید.

با کمک دست، وسط کاسه مواد خشک یک گودی ایجاد کنید و مواد‌تر را به همراه ماست داخل آن بریزید. تا زمانی که تمام مواد مرطوب شوند آن‌ها را هم بزنید.

میوه‌های داخل تابه را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. خمیر را فقط در حدی هم بزنید که مواد با هم مخلوط شوند.

خمیر را داخل قالبی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و درون فر قرار دهید. مدت زمان پخت کیک ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است یعنی تا زمانی که وقتی خلال دندان را داخل کیک فرو می‌برید تمیز خارج شود.

وقتی قالب را از فر خارج کردید صبر کنید تا ۱۵ دقیقه خنک شود و بعد کیک را داخل ظرف سرو قرار دهید. می‌توانید با کمی پودر شکر کیک را تزیین کنید.

کرپ مرغ و قارچ خوشمزه وساده +طرز تهیه

آبگوشت کشک و بادمجان کرمانی

آبگوشت بادمجان و کشک / آبگوشت سنتی کرمان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا