طرز تهیه پاناکوتا موز
مواد لازم | |
موز متوسط | 4 عدد |
شکر | یک سوم پیمانه |
پودر ژلاتین | یک و نیم قاشق غذاخوری |
شیر | 2 پیمانه |
خامه صبحانه | 1 پیمانه |
وانیل | یک دوم قاشق چایخوری |
آموزش پخت:
- موزهها را به همراه وانیل در مخلوط کن بزنید تا کاملا یک دست شوند.
- شیر، خامه و شکر را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا شکر حل شود. توجه داشته باشید که خامه نباید بجوشد، بنابراین تا زمانی که شکر حل میشود، دائما مواد را بهم بزنید.
- پودر ژلاتین را در یک چهارم پیمانه آب با حرارت غیرمستقیم حل کنید. ابتدا داخل یک ظرف یا کتری آب بریزید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی آن قرار دهید تا با بخار آب جوش مواد کاملا یکنواخت شوند.
- سپس پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر، خامه و شکر اضافه کنید و کمی بهم بزنید.
- در ادامه موز میکس شده را نیز به آن بیفزایید و اندکی بهم بزنید.
- مایه را در قالب مناسبی ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرید.
همچنین بخوانید:نحوه تهیه کیک ژله بستنی
طرز تهیه پاناکوتا موز
برای این دسر میتوانید از جام استفاده کنید و دسر را به صورت یک نفره سرو کنید یا از قالب سیلیکونی یا ظرفی با سایز مناسب برای کل مایه استفاده کنید. اگر از ظرفی استفاده میکنید که تمام دسر را داخل آن بریزید، برای برگرداندن دسر کافی است در یک ظرف دیگر مقداری آب جوش بریزید و قالب را به مدت سه شماره داخل آن بگیرید و سپس در ظرف مورد نظر آن را برگردانید و سپس دوباره حدود یک ربع الی نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. اگر از قالبهای یکنفره سیلیکونی نیز استفاده میکنید، کافی است کمی اطراف قالب را بکشید تا دسر آزاد شود و سپس آن را برگردانید.
طرز تهیه پاناکوتا موز و نسکافه
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این دسر به شرح زیر است.
مواد لازم | |
موز متوسط | 4 عدد |
شکر | یک سوم پیمانه |
پودر ژلاتین | یک و نیم قاشق غذاخوری |
شیر | 2 پیمانه |
خامه صبحانه | 1 پیمانه |
نسکافه | یک قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- مانند قبل موزهها را مخلوط کنید تا یک دست شوند.
- شیر، خامه، شکر و نسکافه را روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا شکر حل شود. این مایه نباید بجوشید، زیرا خامه صبحانه به سرعت فاسد خواهد شد.
- پودر ژلاتین را در یک چهارم پیمانه آب، روی حرارت غیرمستقیم حل کنید.
- پودر ژلاتین حل شده در آب را به مخلوط شیر، خامه، نسکافه و شکر اضافه کنید و اندکی بهم بزنید.
- در ادامه موز را نیز به مایه بیفزایید و پاناکوتا موز و نسکافه را داخل قالب بریزید.
- این دسر باید حدود هفت الی هشت ساعت در یخچال بماند تا سفت شود.
همچنین بخوانید:دسر روکر موز یک دسر کرمی ایتالیایی
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه