کیک خرمالو
خرمالو یک میوه خوشمزه پاییزی است که سرشاز از ویتامین C و منگنز است .کیک خرمالو یک کیک خوشمزه و خوش طعم است که با میوه خرمالو تهیه می شود.
این کیک معمولاً در فصل پاییز و زمستان که خرمالو فراوان است، درست می شود. کیک خرمالو طعمی شیرین و کمی ترش دارد و بافتی لطیف و نرم دارد.
ما در این مقاله نحوه پخت کیک خرمالو را آموزش می دهیم . اگر مشتاف باشید می توانید نحوه تهیه چیز کیک بروانی که بسیار کیک حوشمزه است را هم مشاهده کنید
مواد لازم برای کیک خرمالو :
خرمالوی پوره شده 1 لیوان
آرد 3 لیوان
شیر 1 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده یا فندوق 1/2 ليوان
طرز تهیه کیک خرمالو
■ ابتدا همه شکر و تخم مرغ ها و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
■ سپس روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنی
■سپس پوره خرمالو (بدون پوست ) را هم اضافه می کنیم
■ آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت هم می زنیم.
■ بعد نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم
■ سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر از قبل روشن شده با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.پخت کیک تمام که شده اجازه دهید کیک سرد شودسپس برش دهید.
■کیک را از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه در قالب بماند. سپس آن را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شود.
برای تزیین:
■خامه فرم گرفته را روی کیک بریزید و با کمک یک چاقو یا کاردک سطح کیک را صاف کنید.
■کیک را به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه خودش را بگیرد.
■کیک خرمالو خامه ای را با پودر قند یا میوه های تازه تزئین کنید و سرو کنید.
طرز تهیه خامه فرم گرفته:
- 1/2 پیمانه خامه صبحانه را در یک کاسه بریزید.
- خامه را با همزن برقی بزنید تا کمی فرم بگیرد.
- 1 قاشق غذاخوری شکر به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.
- خامه را به مدت 1-2 دقیقه دیگر بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.
نکته:
■برای تهیه این کیک می توانید از خرمالوهای مختلف استفاده کنید. اما خرمالوهای شیرین و رسیده طعم بهتری به کیک می دهند.
■ اگر خرمالوهای شما شیرین نیستند، می توانید مقدار شکر را در مایه کیک کمی افزایش دهید.
■می توانید به مایه کیک کمی گردوی خرد شده یا خلال پسته اضافه کنید.
■ کیک خرمالو را می توانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.
ارسال دیدگاه