طرز تهیه کیک خرمالو

دوشنبه 22 آبان 1402 آشپزی
کیک خرمالو

کیک خرمالو

خرمالو یک میوه خوشمزه پاییزی است که سرشاز از ویتامین C و منگنز است .کیک خرمالو یک کیک خوشمزه و خوش طعم است که با میوه خرمالو تهیه می شود.

این کیک معمولاً در فصل پاییز و زمستان که خرمالو فراوان است، درست می شود. کیک خرمالو طعمی شیرین و کمی ترش دارد و بافتی لطیف و نرم دارد.

ما در این مقاله نحوه پخت کیک خرمالو را آموزش می دهیم . اگر مشتاف باشید می توانید نحوه تهیه چیز کیک بروانی که بسیار کیک حوشمزه است را هم مشاهده کنید

 

کیک خرمالو

کیک خرمالو

مواد لازم برای کیک خرمالو :

خرمالوی  پوره شده 1 لیوان

آرد 3 لیوان

شیر 1 لیوان

شکر 1 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

تخم مرغ 4 عدد

بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده یا فندوق 1/2 ليوان

طرز تهیه کیک خرمالو

■ ابتدا  همه شکر و تخم مرغ ها  و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

■ سپس روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنی

■سپس پوره خرمالو (بدون پوست ) را هم اضافه می کنیم

■ آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت  هم می زنیم.

■ بعد نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم

■ سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر  از قبل روشن شده با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.پخت کیک تمام که شده اجازه دهید کیک سرد شودسپس برش دهید.

■کیک را از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه در قالب بماند. سپس آن را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شود.

 

کیک خرمالو

کیک خرمالو

برای تزیین:

■خامه فرم گرفته را روی کیک بریزید و با کمک یک چاقو یا کاردک سطح کیک را صاف کنید.

■کیک را به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه خودش را بگیرد.

■کیک خرمالو خامه ای را با پودر قند یا میوه های تازه تزئین کنید و سرو کنید.

طرز تهیه خامه فرم گرفته:

  1. 1/2 پیمانه خامه صبحانه را در یک کاسه بریزید.
  2. خامه را با همزن برقی بزنید تا کمی فرم بگیرد.
  3. 1 قاشق غذاخوری شکر به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.
  4. خامه را به مدت 1-2 دقیقه دیگر بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.

نکته:

■برای تهیه این کیک می توانید از خرمالوهای مختلف استفاده کنید. اما خرمالوهای شیرین و رسیده طعم بهتری به کیک می دهند.

■ اگر خرمالوهای شما شیرین نیستند، می توانید مقدار شکر را در مایه کیک کمی افزایش دهید.

■می توانید به مایه کیک کمی گردوی خرد شده یا خلال پسته اضافه کنید.

■ کیک خرمالو را می توانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

آش اسفناج

آش اسفناج مخصوص شب‌های سرد

فلفل هالوپینو

دستور تهیه ترشی فلفل هالوپینو؛ترشی تند و تیز خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا