طرز تهیه تارت خرمالو

چهارشنبه 17 آبان 1402 آشپزی
طرز تهیه تارت خرمالو

خرمالو یکی از میوه‌های خوشمزه و پرخاصیت فصل پاییز است که می‌توان آن را به روش‌های مختلفی تهیه کرد. یکی از این روش‌ها، تهیه تارت خرمالو است. تارت خرمالو یک دسر خوشمزه و مقوی است که می‌تواند گزینه مناسبی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد.

طرز تهیه تارت خرمالو

مواد مورد نیاز تارت خرمالو :

  • آرد (الک شده): 185 گرم
  • پودر قند: 55 گرم
  • کره: 125 گرم + به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  • خرمالو (ورقه ای شده): 700 گرم
  • شکر: 1 ق س
  • پودر ژلاتین: 1 ق س
  • خامه فرم گرفته: به میزان لازم

طرز تهیه تارت خرمالو
روش تهیه تارت خرمالو

  1.  آرد و پودر قند را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. کره سرد را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و به مخلوط آرد و پودر قند اضافه کنید. با نوک انگشت‌هایتان مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  2.  زرده تخم مرغ و آب لیموترش را اضافه کنید و با دست مواد را ورز دهید تا خمیر یکدست و منسجمی حاصل شود. خمیر را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  3.  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب‌های کوچک پای را چرب کنید.
  4. خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح آردپاشی شده به ضخامت ۴ میلی‌متر پهن کنید. خمیر را به اندازه قالب‌های پای برش بزنید و داخل قالب‌ها قرار دهید. با چنگال روی خمیر چند سوراخ ایجاد کنید.
  5. قالب‌های پای را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
  6. خامه فرم گرفته را داخل قیف با ماسوره شکوفه قرار دهید و روی خمیر پای بریزید. خرمالو را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و روی خامه بچینید.
  7.  پودر ژلاتین را با شکر مخلوط کنید و داخل یک پیمانه آب جوش بریزید. مخلوط را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. سپس مخلوط را با قاشق روی خرمالو بریزید.
  8. پای خرمالو را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژلاتین ببندد. سپس سرو کنید.
طرز تهیه تارت خرمالو

طرز تهیه تارت خرمالو

نکات تارت خرمالو

  • برای اینکه خمیر پای شما تردتر شود، می‌توانید مقداری نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.
  • اگر تمایل دارید که پای شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
  • اگر تمایل دارید که پای شما طعم لیمو بیشتری داشته باشد، می‌توانید مقدار آب لیموترش را بیشتر کنید.
  • می‌توانید از انواع دیگر میوه‌ها مانند سیب، توت فرنگی، یا انار نیز در تهیه این پای استفاده کنید.
سوپ خامه کلم بروکلی خانگی 

سوپ خامه کلم بروکلی خانگی 

ashkene zreshk

اشکنه / طرز تهیه اشکنه زرشک کوهی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا